Viccek

Gyerekkoromban kértem Istent, adjon nekem egy biciklit. Aztán rájöttem, hogy a dolgok nem így működnek. Úgyhogy loptam egyet, és kértem Istent, bocsássa meg.

A rendkívüli bejelentett nagy semmi

Ezt lázas semmittevésnek nevezik. E jelentős bejelentés miatt voltak izgalomban aZemberek? Fantasztikus rendkívüli ez a hír! Kár, hogy nem a Közéleti Átláthatósági Igazgatóság vezetőjét mutatta be.

Fidesz csökkenés

A vezető pártpolitikusok versenyében a csökkenés ellenére még mindig Orbán Viktor a legkedveltebb. Ő jelenleg 40 ponton áll. A százból. Ezt lehet népszerűségnek nevezni?

Urizálás, milliós tandíj, drága táskák

Jogállamban a korrupció legapróbb gyanújára is fényt kellene deríteni. A mi kis „úri osztályunk” életvitele hivalkodó. Milyen valós teljesítménnyel? Az látszik az ország állapotán.

Kósa a licit király

Kósa Lajos tud élni. Nem piaci áron végtörlesztetés, dubajozás, majd koncert a világ másik végén. Most könyvek iránti vonzalmát ismerhettük meg.

A Harrach Péter, avagy a vasárnapi zárvatartás

Majd a kormányszóvivő lekommunikálja, hogy azEmbereknél ennyi meg ennyi milliárddal több marad. Mert az évi 52 vasárnapból 49-en nem vásárolhatunk. Csak az adventi három kivételével. Köszönjük álkeresztények!

Mikor fogja szégyellni magát Schmitt Pál?

Sok nagyszerű bajnok nevét említhetnénk. Akik egy dologban bizonyára különböznek Schmitt Páltól. Nem törleszkedtek a mindenkori hatalomhoz, mint a volt Köztársasági elnök és nem kapták őket csaláson, és nem szolgáltak elvtelenül minden rendszerben. Erre csak Schmitt Pál volt képes.

Tisztelt Nertársnők és Nertársak!

Köszöntelek benneteket a Párt Központi Bizottságának az ülésén. Szomorú vagyok Nertársak! A terv az volt, hogy visszahódítjuk Ózdot. És mi is történt? Jól elpáholtak bennünket. Hogy fordulhatott elő, hogy a Nemzeti Együttműködés rendszerében

A Fidesz szerint Brüsszel a hibás

Bese Pista bácsi után szabadon. NORMÁLIS!? 3100 milliárd nyugdíjpénztári vagyon lenyúlása után? A Magyarország jobban teljesít szlogen után. Szegény internetadó, volt már a rendvédelmi dolgozók béremelésének alapja, az internet fejlesztés bázisa.

Nemzeti Piáldák

A trafikmutyi után az alkohol is a Fideszhez hű lojálisak kezébe fog kerülni. A régi jelszó is igaz némi módosítással: „Hűség a Fideszhez, hűség a nagy dohányhoz!”

Itt van a kampány újra

Itt van a kampány, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem. Tudja isten, hogy mi okból Szeretem? De szeretem. … Bővebben

Ne provokálja az EU az éber Putyint

Vlagyimir Putyin “minden oroszok cárja” azonban már korábban eltervezte ukrán területek megszerzését, és csak a megfelelő alkalomra várt, hogy érdekeit érvényre juttathassa. A 2008-as bukaresti NATO-csúcstalálkozón

Pécs, Te kit választanál?

Azért kell változtatni, mert jobb és tisztább közállapotokat, biztonságosabb várost, és mutyizás mentes közbeszerzéseket szeretnénk Pécsett. Aki elégedett, az nyugodtan szavazzon a mostani testületre, és annak tagjaira.

Orbán, no vita

Kicsit nagy a Wasing-ton a Viktorra, most neki jobban áll a Lening-rad, akarom mondani a Putyining. A Nemzet Viktorának oly mértékben van igaza mindenben, hogy teljesen fölösleges egy ilyen vita.

Egyetemek. Jönnek a komisszárok

Ugyanis a kancellár kinevezője a miniszterelnök lesz, munkáltatója a tárca vezetője. Bárki jelentkezhet kancellárnak, aki a feltételeknek megfelel, amelyeket “elég tágra vettek”.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE