Veszélyben a gázellátás?

Pár hónapja Moszkva és Kijev aláírt egy megállapodást a Gazprom szállításairól, ezt Moszkva a múlt héten felmondta és leállította a gázszállításokat Ukrajnának. Ebből már adódtak problémák hazánk gázellátásával is.

Elhalasztott filmbemutató

Egyelőre nem mutatják be Franciaországban a Made in France című drámát, amely egy francia újságíróról szól, aki egy Párizsban működő radikális dzsihadista csoport tevékenységét követi.

Pécs a puccsok városa

Egyre többször fordul elő, hogy a városvezetés puccsot emleget. Az nem volt puccs, amikor önkormányzat saját Vízművét puccsolta meg. Az sem, hogy egy újév hajnalán Pécs puccszerűen elvesztette a buszait, mert kiszervezték.

A Nemzet Esze és az útdíj

Igaz L. Simonnak az adófizetők pénzéből fizetik a matricát. Kár, hogy nem a 150 ezer forintos havi bérből élő pedagógusnak a fizetéséből kell megvennie.

Újabb aszteroida Földközelben

Egy 680 méter átmérőjű aszteroida száguld el a Föld mellett január végén, de nem jelent veszélyt a bolygóra – közölte az amerikai űrkutatási hivatal

Áder úr csak horgásszon tovább

Az Ön magyarázkodása vetekszik a következővel: “Azért nem lehet nap- és szélerőművekre alapozni, mert áramra éjszaka is szükség van, valamint akkor is, amikor nem fúj a szél” – mondta a Fidesz L. Simon Lászlója a múlt év folyamán, a Paks kérdését firtató parlamenti vitanapon.

Tudod, mit vizsgálj Rogán?

Sok mindent vizsgálhatna Rogán. Politikus társai mérhetetlen vagyonosodását, és a Fidesz álcivil szervezetét a CÖF-t (Civilbe Öltöztetett Fideszesek), hogy miből tellett az a 1.5 milliárd forintra, amivel a Fidesz 2014-es kampányát támogatták.

Vida Ildikó a Fidesz pártkatonája

Vida Ildikó azonban jó pártkatona. Végrehajtja a pártutasítást. Ahelyett, hogy vizsgálatot indítanának a NAV- on belüli ezermilliárdos adócsalások ügyében és jogsegélyt kérnek.

Pécs a fociban nem teljesít jobban

A mai találkozót izmosan kétszázan látták. Úgy tűnik, hogy a pécsi szurkolóknak tele a puttonyuk a focival. Vagyis azzal, amit e címen az Újmecsekalján rájuk akarnak sózni!

A patacsi adventi fények

Amikor Pécs még nem volt ennyire sikeres, mint manapság, azért jutott Patacsra is. A patacsi keresztnél és a régi 6-os útnál. Most nincs ünnepi fényünk Patacson.

L. Simon, a plebs, Pokorni és a luxusjobboldal

A plebejus, nagyképű és öntelt L. Simon államtitkárnak: az öregségi nyugdíjminimum 28.500 Ft/hó, a rokkantsági ellátás minimuma 27.900 Ft/hó. A közfoglalkoztatási bér bruttó 77.300 Ft/hó, ami nettó 50.632 Ft/hó, a minimálbér 101.500 Ft/hó, ami nettó 66.483 Ft/hó. A kormány elvárja, hogy ennyiből éljenek emberek, miközben a KSH adatai alapján 2013-ban a létminimum érték 1 felnőtt esetén 87.510,- Ft/hó volt.

Forradalom? Tüntetések. Hazaárulók

Az ilyen fideszes nagyképűség, a mutyik, az adócsalások miatt kell folytatni a demonstrációkat. Azért is kell folytatni a demonstrációkat, hogy hasonló mentalitású képviselők többet ne üljenek a testületben. Ezért kell hallatni Pécs Hangját!

„Lefagyott” csókosok

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2014. szeptember 25-én hirdette meg az „Otthon Melege Program”- hoz kapcsolódó pályázati felhívást. Ennek értelmében október … Bővebben

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE