Ki lesz az új Simicska?

Az új Simicskának sem szabad elfelejtenie, hogy a fizetett barát olyan, mint egy átmenetileg jóindulatú daganat. Egy szarko(ó)ma. (nem sperma)

Juhász Gyula: Augusztus

Sötét szemem az éjbe réved, Köszöntelek, dús álmú élet! Ott künn a rózsák násza van ma: Az örök vágynak diadalma! Az éj szerelme szerteárad, Mámor ölébe

Lázár újra értékelte az őszödi beszédet

Mint magyarázta: “elolvastam Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr balatonőszödi beszédét, mind a két részletet, nemcsak azt a minimális részt, ami nyilvánosságra került, hanem amiben az állam átalakításáról beszélt”.

Ember a Holdon!

„Kis lépés egy embernek, de óriási ugrás az emberiségnek.”

Miért halt meg 298 ártatlan ember?

A gép 283 utasa és a 15 főnyi személyzete meghalt. Az emberiségből mindig is hiányzott az emberség. Példa rá, hogy milyen felvételeket posztolnak a világhálón, holttestekről,

A pécsi tanácsadók munkájának mérése

Felmerül a kérdés, ha Pécs annyira sikeres, mint amennyire kommunikálják, minek annyi tanácsadó? Ugyanis a tanácsadás a jelenben zajlik, és a másik ismérve, hogy jó sok pénzért.

Ingadozik a forint

Ma az euróra 311,36 forinton is született kötés, majd 312,25 forintig nőtt az árfolyam. Délelőtt tíz órakor 311,85 forinton állt az euró a kora reggeli 312,00 forint után.

Az orosz „gázfegyver”

Még nincs gáz. Gáz akkor lesz majd ha fűteni kell. Tél tábornok továbbra is az oroszok leghűségesebb szövetségese. Télen érezhetjük, hogy nagy gáz van.

Péntek 13., és a Holdtölte

Ma június 13. péntek van. Ráadásul ma van telihold is, és péntek 13. Száz év alatt úgy tízszer fordul elő ilyen eset. Szerencsétlen dolgok történnek, ha a 13-a péntekre esik? Vagy csak babona az egész?

A Föld és a Theia gyermeke a Holdunk

A Theia teljesen megsemmisült, anyaga összeolvadt a Ős Földével, a kiszakadó törmelékből, ami az Ős Föld és a Theia anyagából is állt egyaránt, megszületett gyermekük a Hold.

Újabb Napkitörések

Ez leszakadt anyag több millió kilométer per órás sebességgel szakad le a Nap felszínéről, és csak akkor okoz nagy gondot, ha pont a Föld felé tart.

Orwell és a Nagy Testvér

George Orwell 1984 című „kultikus” regénye, mely a totális diktatúra tökéletes leírása. Az 1984 vezette be a ma már híres mindent látó Nagy Testvér fogalmát. A regény egy olyan rendszerről szól, mely kizárólag a hazugságra és a terrorra épül.

Klímaváltozás animációkon

A globális középhőmérsékletet az ember testhőmérsékletéhez hasonlítva azt mondhatjuk, hogy két fok felmelegedés lázat, öt pedig már halált jelenthet.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE