Tele a tanárok hócipője

A pedagógusnak elege van már abból, hogy a kormány mondja meg miből szabad és miből nem szabad tanítani. Abból is, hogy a kormány mondja meg mikor és mennyit kell ingyen túlórázni.

Nemzeti Konzultáció a hülyeségről

Deutsch Tamás azt mondta, hogy hülyeség volt a netadó ötlete.Bátor ember a dajcstomi. Ugyanis amikor megkezdődtek a tiltakozások, azt mondták, hogy az maga Orbán Viktor ötlete volt.

Nyugdíjas 1.8 százalék. Államtitkárnak 30 százalék?

Orbán nem csak ígér. Be is tart. Ugyanis a nyugdíjemelés mértéke 2015-ben 1,8 százalékos. Mivel az inflációs előrejelzés 1.8 százalékot prognosztizál erre az évre. Úgy tűnik, hogy a helyettes államtitkárok, és az államtitkároknak viszont 30 százalékos lesz az infláció 2015-ben.

Egy vicces Kárbejelentő

Na, ekkor ütöttük el a motorost. Balra akartunk elkanyarodni, de meggondoltuk magunkat, mondván ott se lesz jobb. A motoros szegény bedőlt balra villogó indexünknek, ám mi visszakanyarodtunkban

A kannibál és a dolgozó

Összedobolják a kannibálokat, a törzsfőnök a rendőrök szeme láttára mindenkit megesket az összes szellemre, hogy ők ilyet nem esznek, illetve nem tesznek.

Noé betiltva

Egyiptomban a vallási vezetők csütörtökön vallási rendeletben, fatvában szólítottak fel a film betiltására.

Elektromos nyalóka

Fel is találtam a tartós nyalókát. A múlt héten vettem egyet és még most is nyalogatom. Holnap már ki is csomagolom.

Az unortodox forint

A tíz éve történt EU-csatlakozás óta a régiós devizák közül a forint nem büszkélkedhet, ugyanis legtöbbet veszített az értékéből. Mert a forint annyit veszít a súlyából, mint az általa kiszorított unortodox gazdaságpolitika.

Zuschlag és a kirakatkeresztények

A szövetség névadója piti kis tolvaj, sokkal nagyobb dolgok történtek akkor is és az óta is. Ami a jogállamban csak az igazságszolgáltatásnak nem tűnt fel. Majd 11 éve tart a K&H per – Kulcsár Attila – ügye.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE