A morgás joga 7.

Nos, az ország: Dakotánia. Vezetői a dakota főnökök, akik csak is népük boldogulását, gazdasági fellendülését tekintik feladatuknak, amit saját értékelésük szerint jól is csinálnak.

A morgás joga 6.

Itt van a Rogán Anti, aki maga sem tudja, hogyan kell kiszámolni lakása alapterületét. Sajna, nem ilyen iskolába járt. De becsületesen módosította vagyonbevallását.

A morgás joga 5.

Ugyan kezdjenek már valamit magukkal, és keressék meg azt a 60-70% megkeseredett, kiábrándult szavazót, akik alig várják, hogy valaki megmondja nekik, hogy kire szavazzanak!

A morgás joga 4.

Na, meg az SZJA! Annyira alacsony szintre sikerült levinni, hogy azért biztosan nem kell dolgoznom egy hónapban egy hetet! De akkor miért nem érzem én, hogy annyira jó nekem?

A morgás joga

Országunk nagyjai mindenféle fizetési, jegyvásárlási kötelezettség nélkül bemehetnek minden állami fenntartású, rendezésű kulturális intézménybe, eseményre

A morgás joga 2

Mindennap autóval járok dolgozni, így nyáridőben, iskolai szünetben nincs is semmi gond azzal a néhány kerékpárossal, akik, mint tudjuk, már ittasan is részt vehetnek a közlekedésben

A morgás joga

Szingapúr: nevezhetném nagy Felcsútnak is. Családi vállalkozás évtizedek óta. Működik? Ki, mit nevez annak! Liberális? Nem. Demokratikus? Nem. Jóléti társadalom? Már akinek.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE