Az “átgondolt” útdíj

Természetesen a kormány propaganda egészen mást sugallt. Közben az egész ország szidta a jó anyját annak, aki kitalálta az új sarcot. Hiába erősebb az ország, nem csökken a sarcolási kedv.

Kokárdás vasárnapi zárva tartás

Ez a döntés a magyar emberek sikere. Mondja a Kereszténydemokrata Néppárt. Egy olyan kormányzó “néppárt” amelyet “0”százalékon mérnek a közvélemény kutatók.

A banki elszámoltatás

A „banki elszámoltatás” választási ígéret jegyében a kormány egyrészt vesztett öt évet, másrészt továbbra is távol tartja magát a devizahiteles … Bővebben

Hoppál ígéret

Dr. Hoppál azt nem közölte, hogy hol vannak a bányák ahol a vájárok dolgozni fognak, illetve szakmai gyakorlaton vehetnek részt, mert Baranyában is a nagy rendszerváltók, amit lehetett tönkre tettek.

Vízen járás Felcsúton

Aljas rágalom, hogy a felcsúti Pancho Aréna szétázott volna. Ez egy zseniális mérnöki teljesítmény, 2:1-ben focipálya és úszómedence, mindez a vezér kertjében. Nem Felcsút kapott stadiont, hanem Viktor házát bővítették.

Győzött a Fidesz! De

Érdemes elgondolkodni azon, hogy a tranzakciós illeték bevezetése előtt mennyibe is került a pénzügyek intézése, és a mostani díjak hogyan viszonyulnak ehhez.

Bajban a forint

A magyar fizetőeszköz könnyű célpont az alacsony alapkamat miatt. Matolcsy bepróbálkozik az unortodox alapkamattal is.

Mennyit kell keresni, hogy jól éljünk?

A nagyon jó életszínvonalhoz már havi 214 ezer forint elég a az országos összesítés szerint, míg az átlagoshoz 120, a szűkös megélhetéshez pedig 71 ezer forint szükséges a KSH felmérése szerint.

Hanyatlásnak indul az EU

Európa sürgős gazdasági reformokra szorul, az euró fennmaradásához pedig az euróövezet további integrációja szükséges. “Abszolút elengedhetetlen” azonban az euróövezeten kívüli EU-gazdaságok jogainak törvényi védelme

Humphrey Bogart

Humphrey Bogart életét színészi pályafutásának rendelte alá. A forgatásról soha nem késett, szerepeit mindig megtanulta, s a közönség teljes kiszolgálására törekedett.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE