A pénz nem boldogít

Ahhoz persze semmi kétség nem fér, hogy a rászorulók részére a pénz szó szerint az életben maradás feltétele, de egyértelmű bizonyíték van arra, hogy a nagyon nagy gazdagságtól senki se lesz boldog

Elindult a hatalmi harc?

Az, hogy Zoltai komcsi volt (egy olyan kormány és frakció esetében, ahol minden második ember „komcsi” volt) csak akkor baj, ha fogást kell rajta (de még inkább Lázáron) találni.

Jön a tél

A NAO előrejelzés szerint az átlagosnál 3 fokkal hidegebb télre lehet számítani Európában. Az ukrán válság következtében mind Brüsszel, mind pedig Moszkva trükközik. A dolgok kimenetele több esélyes, de nem kizárt, hogy meg fogjuk szívni.

Szabadrablás

Csak a hülye nem látja, hogy az ország rohan a csőd felé. Látja ezt Orbán is, de már nincs kitől elvenni pénzt, kizárólag a lakosságot lehetne még jobban kifacsarni, de azt meg már kifacsarták a bankok.

Tibor bá’ online

A zászló most egy világháború kitörésének áll, de korán se biztos, hogy bekövetkezik, mert a döntéshozók lapjaiba nem látunk bele. Józan ésszel felfoghatatlan, hogy létezik ember, aki szerint nyerhet valamit egy ilyen háborúval

Mi van akkor, ha összeomlik a gazdaság?

Egy Euróért 320, majd 330, végül 340 forintot kell adni. Matolcsi felemeli a kamatlába 5 %-ra, a forint tovább gyengül, 350, 360, 400 Ft/Euró. Kérdés, erre hogyan reagál a lakosság, az importőrök, a bankok?

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE