Nem Fidesz, csak egy ócska kormány

Győztünk!” – “Nincs jelentősége.” A veszprémi választásokat a következő napokban, hetekben számtalanszor fogják elemezni szakemberek, amatőrök, boldog-boldogtalan. A kormány kisebbíteni, … Bővebben

Unortodox kézcsók a suttyó arisztokráciának

Miközben az ország első embere az ország másik unortodox arisztokratájának disznait avatja, az országlakók kezdik megelégelni a nagy gondoskodást. A közhiedelemmel ellentétben nem mind hülye, aki magyar.

Ellen-alternatív- unortodox akcióterv

Úgy röpködnek az országvédelmi akciótervek, mint nyáron a legyek. Nem elég csapás az, hogy a mindenki által erősen tisztelt Rogán Antal bejelentette, előre hozza a kormány a fene-tudja-mikorhoz képest az országvédelmi akciótervnek elkeresztelt néphülyítést,

Na de ki az a Rogán Antal?

Ki a franc az a Rogán Antal? Tovább megyek: ki az a Lázár, Szijjártó, Orbán, Kövér, Semjén, Varga, Matolcsy, Pintér, Balog, Fazekas, Hende, Trócsányi, Seszták, Selmeczi, Giró – Szász és hasonló figurák?

Eltűntek és tünetek

Kezd elhatalmasodni a pánik, mert lassan két hete nem tudni, hová tűnt a miniszterek elnöke. Bár nekem nem kimondottan hiányzik, de azért van néhány ötletem amit ezennel közkinccsé teszek.

Teszt

Főnök! Van egy remek ötletem! Mi az a remek ötlet? Szombaton is tartsam zárva a boltokat? Tiltsam be a hétfői televízió adásokat? Nem. Tegyük kötelezővé a drogtesztet a fiatalkorúaknak, politikusoknak és újságíróknak!

Sértett kis zsarnok

Orbán Viktor megbántódott. Egy amerikai szenátor, egy ottani Kövér László, egy helyi Deutsch Tamás túlzó jelzőt használt a miniszterek elnökére. Van ilyen. Az amerikai szenátor szavai eljutnak Orbán Viktorhoz. A magyar emberek szavai nem jutnak el. A nagyobbik baj ez.

Gázos ügyek és Nessy árnyéka

Önmagában az a zseniális húzás, hogy a miniszterek elnöke rajtaütés-szerűen látogatást tett Litvániában, több hónapra elegendő gázt biztosít. Mondhatni: nagyon gáz. Történetesen nem hívták, viszont nem is fogadta őt senki

Párbeszéd a pokolból

Szép és vidám. Az emberek boldogok, nagy házakban élnek, autóval járnak. Én még a fővárosban sem jártam soha. A szomszéd faluban sem. Éhes vagyok.

Kedves barátaim, drága sertések!

Azért gyűltem ma össze, hogy felavassam kedves barátom, szomszédom és drukkertársam heroikus önfeláldozással létrehozott beruházását, amely az egyébként szabadtartást igénylő mangalicákat tereli polgári keretek közé.

Háztartási parlamentáris demokrácia

Néhány képviselő töltötte az idejét az ülésen, ami nem tudom pontosan, milyen témát dolgozott fel, ugyanis az elejét nem láttam. A nagyra becsült képviselők kérdéseket tettek fel a kormány jelen lévő tagjainak, akik válaszoltak. Valamire.

Ne hazudj!

Nem érdekel továbbá, hogy Habony Árpád tud olvasni (amennyiben olvassa a kezében tartott újságot és nem a nyilvános klotyó papírhiányát óhajtja kompenzálni), Orbán Ráhel svájci tanulmányai is hidegen hagynak,

Mélységi mámor

Többnyire igyekszem kerülni a személyeskedést, de most fontosnak érzem “lemenni” erre a szintre. Annyira mélyre, ahol Deutsch Tamás tenyészik.

Kedves hazaárulók!

Induljunk onnan, hogy a KSH takarékossági okokra hivatkozva nem adja ki a szegénységi adatokat. Majd csak az önkormányzati választások után. Akkor már jobban fognak állni anyagilag. Biztosan akkor jön a pénzespostás. Részemről hányok.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE