Találkozás a Halállal

Ott, azokban a napokban mállott le rólam a nagyképűség, a beképzeltség hazug vértezete. Az a gondolat tűnt el belőlem örökre, hogy én a „csaszi” vagyok. Ott és akkor szembesültem azzal, hogy valóban milyen törékeny „cserépedények”

Polgármester-jelölti vitafórum 2014.

Az egészben az a pikáns, hogy a jelölt úr ma is a városvezető koalíció tagja személyében és szervezetével is, hiszen öt éve a Fidesz – ÖPE koalíció vezeti a várost.

A II. világháborúról kicsit másképpen

Mindezeket figyelembe véve leszögezhetem; a második világháborút Anglia és Franciaország robbantotta ki. Lengyelország csak ürügy volt. Ezt jól bizonyítja, hogy csak az egyik agresszor országnak üzentek hadat, a másikkal szövetséget kötöttek.

Megyeri tértől a kávéfőző gépekig

Egyben sajnálattal kell megjegyeznem, hogy a buszok jelentős részét béreljük és nem a miénk. És sajnos a buszparkunk tovább öregedett. További beszerzésekre lesz szükség.

Csótár uram és egy osztrák úr

Ilyen gondolkozású, ilyen üzleti felfogású emberekre lenne szükség itt Pécsett és Baranyában is. Ilyenekre a városi cégek élén, és a politikai életben is. Emberközpontú, nem csak az egyéni hasznot hajszoló

A multik hatalma

A potenciális örökösök ugyan is bejelentették a szolgáltatóknál szóban és írásban is, hogy a lakás használói elhunytak, és amint nyilvánvalóvá válik, hogy kik az örökösök, azonnal rendezik a meglévő tartozásokat.

Dr. Páva úr és az egy euró

Nem tudom, hogy egy olimpiai bajnok miért vállal el ilyen megalázó feladatot, egy olyan ember, aki a Haza büszkesége, és akinek szerény véleményem szerint polgármesterünk a teljesítménye alapján a „kistáska” hordozója sem lehetne

Választások. Az ÖPE színre lép

Ismeretes, hogy a Fidesz és „szövetségesei” 2010-ben mindent vittek, és az összes egyéni körzetet megnyerték. Így a három ÖPE által delegált jelölt is.

A MAFFIA dolgozik?

A pécsi önkormányzat vezetői és a gombnyomogatói a közgyűlésben megszavazták, majd visszavásárolták közpénzből a magántulajdonban lévő pécsi Magasházat. Ugyanakkor gépek … Bővebben

Gondolatok a női kosárlabda döntő kapcsán

Egyetlen olyan mozzanat van ebben a történetben, amit értékelek. A polgármester úr sem gratulált a PINKK – PÉCS 424 csapatának. Az Ő gratulációja, azok után, hogy még bérleti díj ellenében sem engedte a csapatot a pécsi sportcsarnokban játszani, több mint undorító lett volna.

Virágvasárnap

Kétezer év távlatából tudjuk; nem lehet az igazságot megölni! Ideig, óráig el lehet tussolni, erőszakkal el lehet fojtani. Az igazságot azonban nem lehet megölni, mert maga az Isten az Igazság!

Gondolatok karácsony környékén

A mostani kormány első intézkedéseinek egyike volt, hogy a rokkantakat társadalmi ellenségként, csalóként, a magyar társadalom ballasztjaként kiáltotta ki, és e szemléletnek megfelelő jogi szabályozást dolgozott ki.

Sötét múlt, még sötétebb jövő?

Ugyan az épületet birtokló cég felszámolása elkezdődött, de az anyacégé, az eredeti vevőé nem. Az eredeti vevőnél ott vannak a zsíros ingatlanok, amelyek eladásából fedezni lehetne a Magasház bontását. Talán nem járok messze az igazságtól, ha azt gondolom, az ingatlanüzlet szereplői

A helyzet változatlan

Már, mint a baloldalon. Bár én ezzel a bal meg jobb oldali kifejezéssel nem igen tudok mit kezdeni, amelyet a politikai szereplők elhelyezkedésére alkalmaznak már rég óta.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE