Egy szegény focista álomgólja

Laci ne enged, hogy elrontson ez a belterjes magyar foci. Maradj meg olyannak amilyen most vagy. Néha gondolj arra, hogy hány világhírű focista jött mélyszegénységből.

A jobboldalon a helyzet változatlan

Nálunk a magát jobboldalinak nevező kormányzati rendszer ezekkel ellenkező törekvéseket mutat. Alkotmányjogi téren a parlamentarizmus elsorvasztása és látszatparlamentarizmussá süllyesztése ennek az állítólag jobboldali kormánypolitikának egyik fő célja.

Orbanisztáni demagógia

Ha hihetünk a közvélemény kutatóknak, a Fidesznek 1.6 millió szavazója van. Még annyian sem küldték vissza a kérdőíveket.

Tompika bízik

Az „óriási érdeklődés” miatt két hónappal meghosszabbítják a digitális fejlesztésekről, illetve az internetről szóló nemzeti konzultációt. Tehát nem július, hanem … Bővebben

Működnek a reformok?

Nem működik az egészségügy, az oktatás, növekszik a szegénység, de a reformok működnek. Ez a plakátkampányok nyara. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, Orbán Viktor mindennel meg van elégedve.

Próba vasfüggöny, próba bevándorlók

Próbakerítés. Lesznek majd próbabevándorlók is. Ők másszák meg a próbakerítést szintidőre. Csaknem 1 millióan töltötték ki a bevándorlásról szóló nemzeti konzultáció 8 millió állampolgárnak kiküldött kérdőívét.

Az Alkotmánybíróság elmeszelte a devizások panaszát

Az alkotmánybírák szerint az “eredeti induló kamat” fogalmából nem következik bármely fennálló, a törvény hatálya alá tartozó szerződés által korábban megállapított induló kamat konkrét mértékének utólagos meghatározása, vagy módosítása.

Úgy csökken, hogy nő

A Magyar Államadósság köszöni jól van, és szépen „felcsökkent” ugyanis az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) adatai szerint a költségvetés adóssága júliusban 25 ezer milliárd forint fölé emelkedett, azaz soha nem látott magasságokban jár.

Bezzeg a románok 24-ről 9-re

Annak ellenére, hogy Románia nem teljesít jobban, – óriásplakátokon nem hirdetik – a Magyarországon jellemző 27 százalékos áfakulcsnak csupán a harmada terheli a romániai élelmiszereket. Ez az igazi rezsicsökkentés.

Kik a maffiózók Tiffán úr?

A vezérmítosz Tiffán Zsolt pincepolitikus írásában is megjelenik: „csak egy ember van talpon: Orbán Viktor! Mert az ő jósága végtelen, csak az a sok alattomos “táskacipelő” megtéveszti őt, és a háta mögött lopják szét az országot. Nem előtte.

Magyar Olimpia

Ismerve a sportra rátelepedő magyar „politikai elit” kapzsiságát tuti, hogy mi fogjuk megrendezni a legdrágább olcsó olimpiát.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE