Égő traktor Patacson

Tegnap délután Patacson 17 óra 45 perckor a 6-os főúton Pécs nyugati határában a 202 km-nél a körforgalomban egy bálákat … Bővebben

Pécsi Elszámolóház

Ebből kiderül, hogy mennyire nyertesek a pécsiek. Ugyanis a megjelentetett közbeszerzések között nincs pécsi nyertes. Van budapesti, szentlőrinci, szekszárdi, de nincs pécsi.

Csökkent a hazai benzinfogyasztás

A múlt évben az előző évhez képest 4,2 százalékkal csökkent az üzemanyag-eladás a Magyar Ásványolaj Szövetség tagvállalatai, a nagy üzemanyag-forgalmazók … Bővebben

Zsiga Marci tévedett

Azt már csak remélni tudom, hogy 2014 után, mint bukott politikus közmunkásként bebizonyíthassa, valóban meg lehet élni 47 ezer forintból.

Az indiai GPS rendszer kiépítése

India kedden felbocsátotta saját fejlesztésű, hét szatellitből álló navigációs hálózatának első műholdját. Az indiai űrügynökség közleménye szerint ez az első lépés, hogy létrehozzák az amerikai GPS-rendszer lokális változatát.

Egy híres harisnyakötő

A saját kezűleg felemelt harisnyakötőt egy, a harcban hősiesen résztvevő férfiú nyakába akasztotta a következő (francia) szavak kíséretében: Honi soit qui mal y pense. (Rossz az, aki rosszat gondol.)

Devizahitel, és a Kúria fontos döntése

A szerződés nem rögzíti a pénzügyi intézmény által a teljes hiteldíj mutató kiszámításakor a felek által nem vitatottan figyelembe vett árfolyamrés mértékét.

Ctrl C, Ctrl V Pál, és a NOB tagság

A szavazati arányt megnyugtatóan nem hozták nyilvánosságra. Mert már a sport sem a régi. Már a sport is csak politika. A Fair Playről nem is beszélve!

Megszűnik a túlzott deficit

Brüsszel a Magyarország ellen 2004-ben indított túlzottdeficit-eljárás megszüntetését javasolja a pénzügyminiszterek tanácsának az Európai Bizottság.

Kövér nem érti

Kövér úr! Legyen nyugodt, azért ebben az országban egyre többen értik, és világosan látják, hogy önök mit művelnek kormányzás címén.

Az LMP és az offshore talicska

A nyolcvanas évek óta az offshore cégekbe a jelenlegi államadósság két és félszeresét „talicskázták ki”, ezért – álláspontja szerint – drasztikus megoldásra van szükség.

Leminősítették Magyarországot

Matolcsy pedig a hitelminősítőt minősítette le. De amíg Eltolcsy gazdasági miniszterünk minősítése nem jár semmi következménnyel a Standard & Poor’s-ra nézve, a hitelminősítőé igen Magyarországra nézve.

Pécsi győzelmi jelentés

Október végén a megyei napilapunk Győzelmi Jelentést tett közzé. Tényeket sorol fel, hogy mi történt az elmúlt két évben. „Vagyonkataszter: … Bővebben

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE