Ez-az-amaz

Részönkormányzat Patacson

|

Még nincs, de most lehet! ÖNÖKÖN múlik! Mi harcoltuk ki! Önök valósítsák meg!

 

A PATACS-RÁCVÁROS Egyesület az Alapszabályában megfogalmazott első célt teljesítette: Pécs Város Közgyűlése elismeri önrendelkezési jogát a településrésznek.

Ezt az Egyesület, mint civil szervezet érte el.cimer

Most választások következnek 2011. március 06-án.

(A szavazás a Pázmány Péter utcai általános iskolában lesz 08.00- 16.00 óráig.)

Jelöltünk:  Lőrincz Miklós, Pécs-Patacs, Pellérdi u. 56. (tel: 20/ 225-5996)

Ahhoz, hogy az itt élők dönthessék el, hogy a Pécs által Patacs részére elkülönített költségvetésből milyen fejlesztést lehessen végrehajtani Patacson, az szükséges, hogy független képviselőket válasszon a lakosság a részönkormányzatba, akik valóban a patacsi lakosság érdekeit tartják szem előtt.

Patacsi lakosok! Éljenek azzal a lehetőséggel, mely most megnyílt Önök előtt! Vegyük kezünkbe saját lakókörnyezetünk irányítását!

A Patacs-Rácváros Egyesület eddig is a helyi érdekeket képviselte politikamentesen településrészünkön, olyan személyekkel, akik nem köthetők egyetlen politikai erőhöz sem. Továbbra is garantáljuk az őszinte, csak a helyi érdekeket szem előtt tartó részönkormányzati képviseletet.

A lakosság mondja meg, mit szeretne a településrészen megvalósítani. Legyen az út, játszótér, tömegközlekedés javítása, vagy bármi, amire igény merül fel az itt élők részéről. Nekünk nincsenek hátsó szándékaink, más érdekeink, mert valamennyien itt élünk és nap, mint nap szembesülünk azokkal a gondokkal, amelyekkel Önök is.

Kérünk minden Patacsi lakost, aki még hisz abban, hogy az önkormányzat valóban a lakosságért van és nem az ön-és pártérdeket képviselők kormányzata, az menjen el választani és szavazzon a Patacs-Rácváros Egyesület jelöltjére!

Honlapunkon: www.patacsracvaros.hu. Folyamatosan tájékoztatunk Önöket

mindenről, ami a választással kapcsolatos.

A honlapon feltüntetett e-mail címek élnek, írjatok, kérdezettek!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. 11/B

    Nem fogtok Bejutni!! Gyengék vagytok, mint a harmat!!!

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE