Patacsi Pilvax

Szegénység a luxus Audiból

|

Lázár János a Fidesz frakcióvezetője a hódmezővásárhelyi közgyűlésen fejtette ki véleményét a szegényekről. A hangfelvétel felkerült a Youtube-re is. Fidesz parlamenti frakciójának vezetője a városi közgyűlésen beszél a rossz anyagi helyzetbe került, azaz a szegény emberekről.

„Én soha nem szégyelltem, hogy mim van. Én dolgozok keményen. Én abban a millióban nőttem föl, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét sem kell szégyellni. lazarjanos

Az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije az annyit is ér. Azt gondolom, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér. Ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem egyébként” – fejtette ki Lázár János.

A fideszes politikus ezután saját példáján keresztül utalt arra, hogy a válság okozta árfolyam-ingadozással akár jól is lehet járni, ha az ember ügyesen használja ki az ebben rejlő lehetőségeket: „Átváltották az euróbetétet, átváltották a svájci betétet. Mije van a gyereknek? Azt remélem, hogy a hódmezővásárhelyi lányos anyukák legalább ebből a közérdekű tájékoztatásból érzékelték, hogy húsz év múlva jó parti lehet Lázár János Boldizsárból, hogyha a kamat és a forint-euró árfolyam az jól alakul a következő években. Lesz valami alapbázis-megtakarítás”. Ez jól hallható a mellékelt hangfelvételen.

Néhány megjegyzés. Az S8-as luxus Audiból másként látszik a szegénység. A legnagyobb parlamenti párt frakcióvezetőjének is illik kellő szerénységet tanúsítani, ha a pártja azt hangsúlyozza, hogy Az emberek pártja. Magyarországon 3 millió szegény ember van, és majd annyi tart oda! Hódmezővásárhely a legeladósodottabb magyar város. Ez nem nagy teljesítmény Lázár úrtól.

Végül de utolsósorban ez nagyon cinikus kijelentés volt. Egy cinikus ember és egy átlag, esetleg szegény ember között egy különbség van. A cinikus mindennek ismeri az árát. De semminek nem ismeri az ÉRTÉKÉT! Lázár úr legalábbis a szolidaritásét nem.

http://www.youtube.com/watch?v=QS91Dqud1wQ&feature=player_embedded#at=20

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Fedőneve: Lábas

  Balu Barátom stílusában. Kirekesztő Lázár!
  Jobb Tenálad a Kádár!

  Akkor az átkosban még tisztelték a melóst. Most meg a megélhetési politikust. Bravó Lázár!

  ↑ LinkVálasz
 2. balu56

  Nos. Ahogy tegnap ígértem, még számoltam egy kicsit. Eljutottam a bűvös nem tudom hány ezerhuszonötig, de még mindig a jó édesanyjára gondolok! Illetve anyukájának egy bizonyos pontjára, amelyhez a legaktuálisabb pillanatban igen messze volt a szecskavágó!

  ↑ LinkVálasz
 3. éjjeliőr

  Csak hiányzik az öreg Torgyán a parlamentből, aki ilyenkor soron kívül mondhatná, hogy “Mongyoonle!”
  Zemberek! Tudjátok kikre szavaztatok?
  Én viszont akkor szórakoznék a legjobban ahogy Szíjgyártó megmagyarázná, hogy hogy is mondta ezt Lázár – kedves zemberek.
  Szerintem dakota hőseink most azt próbálgatják, hogy milyen széles az ösvény. Mindenesetre az nem szélesíti amikor a 48-as versekből kihagyunk sorokat – csak mert arra most nincs idő. Kedves zemberek!

  ↑ LinkVálasz
 4. Albert

  Sokat beszéltek, szépet is beszéltek,
  Jót is, de ebbül a hon még nem él meg, És még a népet is lenézed?
  Ki vagy te lázár jános, hogy ezt megteheted?

  ↑ LinkVálasz
 5. Tom

  Több millió szegénynek azért nincs semmilyük mert az olyan nagy és tehetséges politikus mint Lázár ide juttatták az országot, ahol most van.Lázár nézzem már néha tükörbe!

  ↑ LinkVálasz
 6. Lézer

  Könnyű, úgy lenézni a szegényeket Lázárnak, hogy a semmiért úgy havi 2 millió forint megy a számlájára. ha neki kéne kitermelni vállalkozóként , akkor kisebb fiú lenne. Jelentesse már meg az első parlamenti vagyonnyilatkozatát. És most az utolsót.Vessük már össze…..

  ↑ LinkVálasz
 7. Mark

  Lázár sem szakadhatott meg a munkában, ha folyton párt- és önkormányzati tisztségeket töltött be. Valamint felügyelő bizottsáégi tagságokat itt-ott. Az Audiról nehezen tudott lemondani a sok jótevésben a szegény Zemberekért!

  ↑ LinkVálasz
 8. Strauss

  Ez a pojáca nyilatkozik, ilyen gőgösen? Mit képzel magáról ez a bájgunár?

  ↑ LinkVálasz
 9. balu56

  Én is számoltam tízig, sőt húszig is, de még mindig olyan a véleményem, hogy úgy döntöttem, egyenlőre nem írom meg! Még számolok egy kicsit, hátha “nyomdakész” lesz!

  ↑ LinkVálasz
 10. Borszívóügynök

  Elnézést Lázár úr! Önnek, mint kívülállónak mi a véleménye az intelligenciáról???

  ↑ LinkVálasz
 11. Doki

  Próbálom magam türtőztetni. Számolok tízig. A jó kurva, szájba lökött és hasonlóan sokat lopott rokonainak mondja ezt. Ez nem cinizmus, ez egy velejéig romlott és értékrendet nem ismerő mocskos szemét gondolkodása. Kérdezze meg Szabolcsban, vagy az ormánságban,az embereket, miért nem vitték semmire az életben? Hol él ez a szemét patkány? Miért nem tapossa agyon végre valaki? Mert ő ennyit ér. A munka nem szégyen. igaz. A büdös életben soha nem dolgozott. Miről ugat ez a szemétláda? Megtanult csalni és lopni, és hazudni? Ez is siker. legyen rá büszke. De ne ítélkezzen mások felett. Azok az emberek, akik szerinte annyit is érnek, nekem az elmúlt 20 év áldozatai. Na, finom voltam? mert számoltam tízig.

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE