Firkászat

Fábry Sándor nőiessége

|

 

Fábry Sándort lehet szeretni, nem szeretni, de egy biztos stílusa van. Női stílusa is. A stílus, pedig maga az ember. Terry Blacknek ez biztos nem tetszett, de magára vessen, talán nem kellett volna ifjabb korában oly sokat hódolni a női ruháknak,- na, nem a nők levetkőztetésekor, mert azt mi férfiak szeretjük-, hanem annak hordásában.

Fábry Sándor, az egybegyűltek legnagyobb döbbenetére nőnek maszkírozva jelent meg tegnap a Fővárosi Bíróságon. A taláros testület viszont nem viccelt, és első fokon elmeszelte a Showmant. Az ítélet szerint megsértette Terry Black emberi méltóságát. „Terry Black anyja nem lehetett nő” kijelentésével.

Fábry átváltozása olyan jól sikerült, hogy eleinte nem is keltett feltűnést a bírósági folyosón várakozó, piros felsőt, elegáns sötét szoknyát, piros kiskosztümöt, magas sarkú cipőt viselő középkorú nő, akinek a sminkje és a frizurája is teljesen rendben volt. Ám a jelenségről hamarosan kiderült, hogy valójában nem más, mint Fábry Sándor, akit Terry Black perelt be. Az Esti Showderben ugyanis többször élcelődött Terryn és családján.

Részint azért öltöttem női ruhát, hogy egy kis derűt, vidámságot, játékot varázsoljunk a törvényhozás szürke falai közé. Persze a bíróság maximális tisztelete mellett – hangsúlyozta lapunknak Fábry. -. Részint azt is mondhatnám röviden, hogy ilyen napom volt, hiszen női

ruhában járni nem bűn, részint talán tiszteletadás azok felé, akik másként gondolkodnak – magyarázta Fábry, miközben parókáját igazgatta.

A tárgyalásról a sajtó képviselőit kitessékelték, csak az ítélethirdetés volt nyilvános. Az ítélethozatal előtt Fábry még bizakodott. – Felmentő ítéletben reménykedem, de semmin sem lepődnék meg. Ha elmeszelnek, leveszem a parókám – mondta.

Bár Fábryt nem mentették fel, parókája mégis a fején maradt. A Fábry Showban elhangzott “Terry Blacknek nem lehetett nő az anyja” mondatért a Fővárosi Bíróság elsőfokon eltiltotta Fábryékat további hasonló jogsértésektől, 900 ezer forint kártérítés megfizetésére és magánlevélbeni bocsánatkérésre kötelezte, illetve a következő adás előtt az ítélet rendelkező részét ismertetni kell a nézőkkel. Fábryék megfellebbezik az ítéletet.

Terry Black nem jelent meg a bíróságon, a tárgyaláson történtekről jogi képviselőjén keresztül értesült. – Fábryt minősíti, hogy női ruhában jelent meg a tárgyaláson, ennyire veszi komolyan a bíróságot. A bíró úr döntésével nem értek egyet, fellebbezni fogom az összeget – morgolódott Terry Black, aki eredetileg 9 milliót szeretett volna Fábryból kifacsarni.

(a per már régen volt)

Most talán sokan azt mondjátok, a transzvesztita nem művész. De Terry Black talán látta Kabos Gyulát felejthetetlen szerepében, Angelusként a Lila akácban. Mert abban van egy zseniális jelenete Kabosnak, amikor nő imitátort játszik. Nem akarom kritizálni Blacket, mert őt nem láttam ilyen szerepben, de Kabos jobb lehetett. Igaz, Fábry Sándor őt biztos nem sértegette volna. Mert Kabos csak szerepet játszott és nem akart érte 9 milliót kapni.

 

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE