Patacsi Pilvax

Megnyitották a hülyék alapját

|

Megnyílt végre a várva várt államadósság alap, ahova minden öntudatos magyar ember fizethet be tetszőleges összeget, pusztán azért, hogy ezt a sok léhűtőt, akik előidézték a jelenlegi csőd közeli helyzetet, kihúzza a slamasztikából (nem ezt akartam írni, de a másik, az csúnya szó, pedig abban vannak) Ezt tudta a gondolkodó sarokban Mici Mackó kiokoskodni, ez a projekt arra, hogy másszunk ki a gödörből. De a probléma gyökere és oka nemcsak a világgazdaság válságában, az Európai Unió könyörtelen kis országok kizsákmányolásában van. Hanem sokkal inkább abban, hogy az elmúlt húsz év alatt ezt a helyzetet a képviselők, kormányok, miniszterek idézték elő rosszabbnál rosszabb döntéseikkel, tehát nem végezték jól a munkájukat. Aki rosszul dolgozik, annak nem járhatna akkora tiszteletdíj, és egyéb juttatás, mint amit ők felvesznek. Ha jól dolgoztak volna, most kisebb lenne az a lyuk, amit most a lakossággal és a vállalkozókkal akarnak betömni.

Azt mondja egy „nagyon hülye”, reggel a televízióban, (a Széchenyi terv valamilyen nagykutyája, Tihamér a keresztneve) hogy van ma Magyarországon 300- 400 ezer nagyon jól menő vállalkozó. Ha ők mind 2-2 millió forinttal megtámogatnák az alapot és még a kisnyugdíjasok is fizetnek oda, akkor az adósság 10 %-át le lehetne tudni. Na, most „nagyon hülye” gondolatával csak egy bajom van: talán nem kellett volna hagyni, hogy ez a 200-300 ezer „vállalkozó” (akik most milliárdosok, de legalábbis százmilliósak) ilyen szinten lopja el az ország vagyonát, mert akkor nem lenne adósság. De ha már ellopták, majd hülyék lesznek ebből visszafizetni.

A nyugdíjasok úgyis adnak néhány ezret, mert ők jó szívűek. A másik butaság, az adóalapból történő leírás. Mármint, aki befizet, az összeget leírhatja az adóalapjából. Akkor viszont adtunk a sz…nak egy nagy pofont, mert ami bejön az egyik oldalon, annak egy része, ha nem is a teljes, de elvész az adónál. Ehhez nem kell a Tudományos Akadémia tagjának lenni, csak elsőben oda kellett volna figyelni a számtan órán. De nagyon hülye elvtárs akkor nem figyelt oda, most képernyő elé engedik, hogy onthassa a baromságait.

Leszögezem, ha kell meg is esküszök rá,(vakuljon meg a lovad Gazsi) hogy egy büdös fillért sem én, sem egyetlen családtagom, közeli és távoli rokonom, de még a barátaim sem fognak ebbe az alapba befizetni. És nem azért, mert nincs nemzeti öntudatunk, vagy nem szeretnénk mi is azt, hogy ez a csődség minél gyorsabban múljon el. Nem, pusztán azért nem, mert akik ellopták az elmúlt húsz évben az országot, utána rajtunk röhögnének, és lefogadom, az államadósság alapot is lenyúlnák. Mert ez egy ilyen ország. Nem a nép ilyen, hanem egyesek. Szóval rajtam egyesek se röhögjenek. Egyébként Mici Mackó ilyen baromságot nem is tudna kitalálni. Mert ő csak egy csacsi kicsi medve, szemben az országot kirabolgató dögkeselyűkkel.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE