Patacsi Pilvax

Megkezdődött az első PA-RA-lis – és vége is lett egyszer!

|

Ma 09.00-kor, minden időjárási nehézség ellenére megkezdődött a Patacs-Rácváros Egyesület első majálisa. Az égiek nem fogadtak kegyeibe bennünket, de ez a tény nem tántorít el bennünket. A hangulat kiváló. A malac is pörög a tengelye körül. A mi nagy örömünkre. A malac bánatára.

10.30. Két kattintással az esőt elállítottuk.

11.15. Megtörtént a Cso-Cso bajnokság sorsolása. 13 páros vesz részt a játékban.

11.20. A malacon kívül 7 bográcsban rotyognak az étkek. A Cseraljában babgulyás készül.

14.00. Három első helyezés született az aszfalt rajzversenyen.

14.10. Eszünk

14.30. Eszünk

14.40. Még mindig eszünk:))

15.15. Csalogányunk – Markulia Zsófi ének produkciója nyűgözött le minket sokszor visszatapsolva Őt!

15.30. Fórum, sétával egybekötve. Elgyalogoltunk kedvenc lakóparkunk helyére, felidéztük gondolatainkban a szép zöld parkunkat. Gyerekeink által épített bicikli crosspályától elbúcsúztunk (amely helyét még egykoron Kunszt Márta jelölte ki Nekik).  Emlékként fogjuk őrizni a kicsi, de szép játszóteret. Felnéztünk az új csodára – amilyenhez régen a III. üzemi meddőhányóhoz kellett utazni – ha ilyent akartunk látni. Most itt ezt csak a következő évtizedekben – földdepónak fogják hívni. A következő térképen már rajta is lesz, keresztanyát keresünk! Fölülhetünk majd a tetejére gittet rágni, vagy elereszthetjük kedvenc sárkányunkat. Béla! nem békegalambot mondtam! Egy-páran majd biztosan legurulnak az oldalán bízzunk benne, hogy megússzuk kéz- és lábtöréssel. Bukósisak használata kötelező! Halo! Vissza a bázisra! :) Van még a Radó Pincészetnek egy két általunk meg nem kóstolt finom bora. A száraz cirfandli volt a legjobb (szerk.)

Az eső is elállt – maradtunk még egy kicsit!

Először véget vetettünk a zenének, majd tízkor hazamentek a legények!:) Előtte bepakoltak és összeszedték a szemetet. Aludj el szépen kis Balázs!:)

Mindent köszi a résztvevőknek, üdvözlet az éjjeliőrnek!

Vissza Várunk mindenkit! Haló!

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE