Patacsi Pilvax

Bucifenc, avagy legyen a sofőröd a Buci

|

Stohl Buci agyrázkódás miatt viselkedett furcsán. Védőügyvédje szerint. Aki a Kolontárt elpusztító vörös iszaposokat is védte, védi. De maradjunk Bucinál. Megható volt, hogy most a védőügyvéd haknizta végig a kereskedelmi csatornákat. Magyarázta a nagy színész bizonyítványát.

Agyrázkódásról, eljárási hibákról. Mindenről. Csak van egy kis bibi. Bucinak volt már ittas vezetése. Tehát visszaeső!! Mielőtt a balesetet okozta, és alkoholt fogyasztott, drogozott nem volt agyrázkódása. Agyrázkódása azért lett, mert ittasan, és belőve ártatlan embereknek szenvedést okozott. A Buci által okozott baleset május 8-án hajnali 4 óra körül történt. A Budapest felől Fót irányába tartó autó a 2102. számú út M0 autópálya és Fót közötti szakaszán áttért a szemközti sávba, és nekiütközött két szabályosan közlekedő személygépkocsinak. A baleset következtében egy ember súlyos, egy könnyű sérüléseket szenvedett.

A hármas karambolban két autó sérült meg az egyikben egy lány és édesapja utazott, a férfit combnyaktöréssel szállították kórházba. Szóval ennyi. Nem menet közben lett agyrázkódás, hanem a baleset követeztében. De majd a sztárügyvéd bebizonyítja, hogy Bucinak hirtelen fellépő agyrázkódása lett, a súlyosan sérült meg táppénzcsaló.

A rózsaszín inges úr a Garas művész úr mögött

Megható volt a kollegák szolidaritása is. Csak kicsit későn jött. Talán az első ittas vezetés után el kellett volna beszélgetni a nagy sztárral, sőt celebbel, hogy ezt nálunk büntetik. De jó volt, hogy annyi kolléga volt ott. Akadt némi humor is, mert a magyar igazságszolgáltatás, azaz csak jogszolgáltatás az meglepő és mulatságos.

Történt, hogy a népszerű TV doki, a mentőorvos rágózott, vagy kérőzött, mert igen jámborfajta. A jelenet nem volt megrendezve. Vagy kitudja? A bírónő valószínűleg nem ismerte fel Kulka Jánost, mert a következőképpen szólt oda neki: “A rózsaszín inges úr a Garas művész úr mögött fáradjon ki a rágógumival, és utána jöjjön vissza, ha kiköpte”. A színész nem tett megjegyzést, szó nélkül kiment, majd ugyanígy vissza is tért.

A sztárügyvéd jól végzi a dolgát az bizonyos. Nekirontott a szakértőnek, kifigurázta a technikáját. Végül azt is kétségbe vonta a sztárvédő, hogy az egyik sérült maradandó sérülést szenvedett, illetve ez az egészségkárosodás a baleset következménye-e?

Az „ügyvéd ász” felfüggesztett szabadságvesztésre számít. Véleménye szerint ugyanis Stohl állapota nem az alkoholnak volt köszönhető, hanem a fejsérülésének. Az idő férfi sérülése pedig úgy néz ki nem lesz maradandó. Visszaesően sem. Meghalt az igazság! Éljen az igazság! Egy bizonyos szint felett. Jogi Buci, vagy jogi bukfenc tipikus esete forog fenn.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Brother

  Tas! Buci is jó dolgában hülyült meg. A Kolontárban igazad van!Gazemberség ami történt. De azaz egész rendszerváltás is.

  ↑ LinkVálasz
 2. Itt Tas!

  Eszem fele ágában sem védeném Bucit! Kapja meg azt, amit hasonló esetben egy földi halandóra kimérnek. De azért hadd hívjam fel a figyelmet arra, hogy Ő szerencsére “csak” egy ember ellen követett el maradandó sérülést, és ezért első fokon 2.7 év letöltendőt kapott! Azóta minden lehetséges fórumon bocsánatért esedezik. Hogy ez mennyire szívből jön, azt mindenki maga döntse el!
  Ami miatt írok az nem más mint az, hogy a cikk írója megemlíti a kolontári esetet. Kiderül, hogy ugyan az a védőügyvéd képviseli mind két ügyet. Ennek olvasatán csak ülök és azon tűnődöm, hogy milyen hamar elfelejtették az emberek a kilenc halálos áldozatért, ki tudja hány sebesültért, és két falu teljes pusztulását követelő rombolásért felelős három MAL vezért, akik fejenként több tíz milliárdot kaszáltak a “bolton”. Ezek a szarháziak még mindig szabadlábon vannak, és eszük ágába sem jut, hogy a károsultakon akár egy forinttal is segítsenek! Egyébként kíváncsi lennék, hogy az államnak mennyibe került a kármentesítés, kártalanítás?
  Aztán ülök, majd morbid módon összevetem az adatokat.
  Sthol: Egy embernek maradandó sérülést okozó ittasan, kábszeresen elkövetett közúti bűncselekmény,ezért 2,7 év letöltendő!
  MAL tulajdonosok, 3 fő milliárdos:
  Az ő vádjuk nem lehet más, mint…
  “Előre megfontolt szándékkal, nyereségvágyból elkövetett, 9 ember halálát, valamint számos maradandó egészségkárosodást, és két falu teljes megsemmisülését okozó gazdasági tevékenység!”
  Kiszámoltam, hogy legkevesebb életfogytiglan és a teljes vagyonelkobzás sem biztos, hogy fedezné a károkat.
  Nem értem, hogy ez utóbbi esetben mi az oka az igazság, vagy inkább az igazságtalanság szolgáltatás töketlenségének?
  Ezek a dolgok azért jutottak eszembe, mert keveset:
  Itt Tam!

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE