A rock örök

Túl a szivárványon: Elhunyt Mary Zsuzsi

|

Meghalt Mary Zsuzsi táncdalénekesnő – erősítette meg az MTI értesülését az elhunyt megnevezése nélkül a rendőrség 24-én,  szombaton.

A halál mindig szomorú, de különösen karácsonykor, hiszen ilyenkor Krisztus születését ünnepeljük, egyben egy új kor születését is. A hírek szerint gyógyszerrel követett el öngyilkosságot, miután már régóta depressziós volt és pajzsmirigy problémái is voltak. Volt férje, Klapka György talált rá

Mint Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese fogalmazott, állampolgári bejelentés alapján “egy 64 éves nőt találtak holtan egy budapesti, XII. kerületi családi házban”.

http://www.youtube.com/watch?v=o0lz9AVh6SM
A rendőrségi helyszíni szemle során az idegenkezűséget elsődlegesen kizárták – közölte az ügyeletes, hozzátéve, hogy a haláleset körülményeit a BRFK rendkívüli haláleseti osztálya közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.
Mary Zsuzsi 1947-ben született. A Wikipédia szerint 1965-ben tűnt fel: ekkor énekelte el Bacsó Péter Szerelmes biciklisták című filmjének betétdalát, a Te szeress legalább címűt. Az igazi sikert a III. táncdalfesztivál hozta el számára, későbbi férje, Dobos Attila ekkor szerezte számára a Mama című slágert, ami megosztott első díjat kapott.
Sikerei csúcsán, a hatvanas évek végén váratlanul férjével együtt disszidált, és csak a kilencvenes évek elején tért vissza Magyarországra. Ezt követően újra vállalt zenés fellépéseket, és három szólóalbuma jelent meg, 1991-ben Ez az utolsó tangó, 2002-ben Premier M, 2005-ben Sodor a szél címmel.

http://www.youtube.com/watch?v=yNGTvxL2kBc

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE