Magyar Közélet

Az Alkotmány meghalt, a jogállam már haldoklik

|

A Magyar Parlament által megalkotott CCV. évi törvény: Az igazságszolgáltatást érintő egyes törvények módosításáról.

A CCVI. törvény: A lelkiismereti és vallásszabadság jogáról, valamint az egyházak, vallásfelekezetek és vallási közösségek jogállásáról.

A kettő között van egy „nem tudom minek nevezzem” iromány:

MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYÉNEK ÁTMENETI RENDELKEZÉSEI (2011. december 31.) A KOMMUNISTA DIKTATÚRÁBÓL A DEMOKRÁCIÁBA VALÓ ÁTMENETRŐL.

Mi ez? Jogszabály? Ötletelés? Őrület?

Példátlan egy jogállamban, hogy ezt nem törvénybe foglalták. Ez lenne a „Lex Biszku”.

Akkor ez mi? Parlamenti nyilatkozat, melynek semmilyen joghatása nem lehet, mert nem illeszkedik a magyar jogforrási hierarchiába? Akkor minek hozták?  Elvtársaim a FIDESZ-ben (mert vannak ám MSZMP tagok), vagy uraim itt a jelenben. Valaki oszlassa el homályaimat erről az ámokfutásról. És válaszoljon, könyörgöm. Mi ez?

http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK11166.pdf

A 166-os Magyar közlönyben megjelent “MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYÉNEK ÁTMENETI RENDELKEZÉSEI (2011. december 31.) A KOMMUNISTA DIKTATÚRÁBÓL A DEMOKRÁCIÁBA VALÓ ÁTMENETRŐL.” értelmezhetetlen. Ez már nem hatalom és erőszak.

Ez már a FIDESZ részéről erőszakosság és hatalmaskodás. Az erő most velük van. Hangsúlyozom, nekem csak az “iromány” jogi kategóriába történő besorolásával van a gondom. Mi ez? És hogyan jelenhetett meg a Magyar Közlönyben, amikor szabályozva van, hogy mit kell közzétenni a Magyar Közlönyben. Ezt talán a FIDESZ honlapján lehetett volna közzétenni. Nem való a hivatalos közlönybe. Éljen a megújulás, a remény, a gazdagodás, a gyarapodás és a hülyeség.

 

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE