Ez-az-amaz

A fenevad száma 666

|

Érdekes volt Egerben a FIDESZ Frakció szerencsétlenkedése. Első körben egy világméretű összeesküvés elmélet pattant ki a Nagy Vezér fejéből (bár később ezt mindenki cáfolta) miszerint az egész világ, Ausztráliától  Kanadáig, Grönlandtól Fokvárosig, még a busmanok is benne voltak. És akkor még nem is szólt a belső ellenségről. Az egész világ és a magyar ellenzék puccsot kísérelt meg a Nagy Vezér ellen. De szerencsére ezt visszaverték. És most újra a lenini úton vagyunk. Észak Koreában ez normális volna.

Talán nem vettétek észre, de az Orbáni évértékelésről egy szót sem írtunk. Nem véletlenül. Komolytalan volt. Méltatlan egy ország miniszterelnökéhez. Spongyát rá.

Aztán volt egy érdekes elszólás Egerben.

Járások: egy képviselő arról kérdezte a miniszterelnököt, hogy a kormány “milyen jellegű – politikai vagy szakmai – vezetőket képzel a később létrejövő járási hivatalok élére”.  Orbán Viktor válaszában a résztvevők beszámolói szerint úgy válaszolt, hogy “fontos a bajtársiasság, de a szakmai hozzáértés is”, és a posztok kiosztásánál a kormány ígérete szerint mindkettőt figyelembe fogja venni.

A bajtársiasság. Ez a lényeg. Hűség a párthoz. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium jelenlegi, a parlamentnek még be nem nyújtott tervezete információink szerint nem is szűkíti le a hivatalvezetői poszt betöltésének feltételeit közigazgatási szakemberekre, jogászokra vagy közgazdászokra. Egyértelmű, hogy oda is FIDESZ hű komisszárokat küldenek. Pedig ez államigazgatás. Nem politika. De politika lesz belőle, és megszűnik az államigazgatás. Ez lesz az igazi ügyfélbarát közszolgáltatás.

Akinek értelme van, számolja ki a fenevad számát! Mert ez egy embernek a száma: és az ő száma hatszázhatvanhat.” 666.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE