Kiemelt, Patacsi Pilvax

Az EU állatfarmja

|

Mi volt előbb? A tyúk vagy a ketrec? Az EU, – amelyet a válság úgy rázott meg, mint ketrec a majmot – csupa lényeges dologgal foglalkozik. Az EU által erőltetett „tyúkélettér megteremtése, az EU konform tyúkketrecekkel, a komfortos disznó, azaz sertés férőhelyek illetve a magyar gazdasági szabadságharc első vívmánya a családi alapú pálinkafőzés kardinális kérdés lett Brüsszelben.

A hasznos, és gondos EU szerint sem a tyúkólak, sem a sertésólak nem megfelelőek. A tyúkoknak, és a disznóknak is jár jóléti szolgáltatás az EU szerint. Igaz négymillió magyarnak nem, mert ők a létminimum alatt élnek. Nem Afrikában, hanem az EU-ban. Szóval nem mindegy, hogy milyen az ólak a sertések és a tyúkok esetében. Ha nem teljesítjük, akkor jön a kötelességszegési eljárás.

A tyúkketrec mizéria húsvétra volt időzítve. Mert a húsvét sonka nélkül olyan, mint a karácsony hó nélkül. De egyből drágábban, legalább 30 forinttal. Ilyenkor jut eszembe Petőfi anyám tyúkja című verse. Abban az időben is tojtak a magyar tyúkok. Húsvét előtt aztán jöttek a tojások külföldről. A lényeg, hogy nem Magyarországról. Ott senki nem vizsgálta, hogy milyen ketrecben tojtak a tyúkok.

A drasztikus tojásáremelés, cukoráremelés után magyarázza már meg valaki, hogy mire is jó az EU? A ketrec mizériával. a cukorgyárak tönkretételével, a disznók számának a drasztikus csökkentésével a magyar vidéket teszik tönkre. Ezt már megtette a rendszerváltó kollaboráns elitünk. A TSZ- ek szétverésével rózsadombi sztárügyvédes díszparaszti chilei cseresznyéstől. Ezekkel az intézkedésekkel a magyar vidéket sújtja az EU. Az Ormánságban a mezőgazdaság jelentette az egyedüli munkalehetőséget. A TSZ-ek szétrabolva, most a kistermelőket sújtják. Mari néni aki a kisnyugdíját egészíti ki két-háromszáz tojás eladásával most lehetetlen helyzetbe kerül, mert nincs pénze EU konform tojóketrecekre. Csak az oligarcháknak. Azok pedig nincsenek, csak magyar nagytőkések, ahogy a Kedves Vezetőnk mondta.

Mert az OTP-s Csányi hatalmas disznótelepeket épít itt Baranyában. Természetesen EU konformosokat, almozott tartással, kibetonozott és szigetelt trágyatárolóval, a kicsorgó trágyalé felfogására külön tárolóval. Az ilyen nagybani tojástermelők, és disznótenyésztők természetesen EU-s támogatást is kapnak. Mert ők szeretik a focit is. Mari néni meg nem, és így nem is kap támogatást.

Hány családnál nincs fürdőszoba, szennyvízelvezetés az EU legnagyobb dicsőségére. A tyúkok és disznók lassan jobb körülmények között fognak élni, mint sok magyar család. „ Egy olyan világban élünk, ahol doktorok lerombolják az egészséget, jogászok lerombolják az igazságot, egyetemek lerombolják a tudást, kormányok lerombolják a szabadságot, a sajtó lerombolja az információt, a vallás lerombolja az erkölcsöket, és a bankok lerombolják a gazdaságot.” (Chris Hedges) A politikusok pedig a demokráciát és a jogállamot. Mert malac jön ki a disznóból, disznó pedig a parlamentből, és az Európai Parlamentből. Az egységes Európa lázálommá vált. Olyanná, mint a jóléti rendszerváltás. Hajrá EU! Hajrá kollaboráns elit! Mert nagy az EU állatkertje!

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Justy

  Válasz erre: békamenet @ 2012. június 29. 06:51:

  Hogy a fidesz szavazók mit vártak, azt én nem tudom, de egy biztosnak látszik – amire nem számítottak sokan – a fidesz ugyanannak a bandának tolja a szekerét, mint a maszop. Lassan már nincs köztük különbség. Ugyan a szocik országleépítése után naivság lett volna bárkitől Kánaánt várni, én egy percig se gondoltam pl. hogy a fidesz majd a szocik trágyadombjából aranybányát csinál, de azt se gondoltam, hogy gyakorlatilag ugyanúgy fekszenek le mindenben ugyanazoknak, mint az elődeik. Eléggé egyértelműsödik, hogy ma mindössze két párt van, akik még nem építették ki a “hálózatot” és nem korrumpálták magukat. Ebből az egyik nem gyanúsítható meg magyar érdekek, magyar munkavállalók, magyar családok, magyar termőföld következetes védelmével. Így a magyar nemzetállamban és nem uniós diktátumokban, és uniós romokban gondolkozóknak kb. 1, azaz egy db pártszerű képződmény marad.

  ↑ LinkVálasz
 2. VOGI

  Az eu direkt kis betű, belőlünk csinál hasznot. Amennyivel jobban élnek, mi annyival szarabbul. Mi csináljuk nekik a jólétet. elviszik a multik a hasznot, a bankok lerabolnak minket,a politikai elitünk meg táncol nekik. Az eunak vége!!!!!!!!!!!jobban tenné a mindenkori köcsög kormány, ha leszarná az eu követeléseit és itthon tenne rendet. A termelést visszaállítani,az embereknek tényleg munkát és rendes bért adni. Az eut nem zavarja a mára már 200 eurósra csökkent fizetés? Az árak az egekben? Egy kibaszott kétkezi munkás nem képes a családját elvinni még a Balatonra sem. A jürgen meg a görög köcsög meg egy hónapra lelép mint kurva a sezlonyról. A görögöknél válság? Ugyan már!!!!!!!Itt van válság!!!!! Csak a miniszterelnökünk meg a slepje elhitetik mindenkivel h ez tündérország. Nekem egy matolcsy ne ugasson amikor az én életemről meg a gyerekeiméről van szó!!!!!!!! Én azért nem fogok gürizni hogy az a buzeráns meg a barátai jól éljenek. Ennyi.

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE