Kiemelt, Patacsi Pilvax

Félázsiainak nevezett Felcsút Maradonája

|

A Kedves Vezető (Orbán Viktor) kinyilatkoztatása szerint olyan mélységű átrendeződés zajlik a világgazdaságban és Európában, ami összevethető a kilencvenes évek elejének nagy átalakulásával. „Reméljük, a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni, de új gazdasági rendszerek, új elgondolások kellenek” – mondta a kormányfő a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) ülésén.

Magyarország szörnyű helyzetbe került, súlyos dilemma előtt van, mondta a mikró menedzser. Sajnos azt is mondta, hogy nagyon nehéz feladat vár az emberekre a következő években, hiszen párhuzamosan kell a versenyképességet javítani és az adósságot csökkenteni. Igaz a nehéz helyzetet a politikai elit okozta, az élén most a Kedves vezetővel.

Szerinte ilyen félázsiai népségnek, mint amilyen a magyar, erőre van szüksége az összefogáshoz. A kormányfő reméli, hogy nem kell a demokrácia helyett új politikai rendszert bevezetni.

Ezért nagyon fontos az összefogás, amihez, bár megjegyezte, hogy ezért megint sok kritikát kap majd, erő kell. „Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet, hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. Ez nem zárja ki a konzultációt, a vitát és a demokráciát, de kell egy központi összefogás, ami az ország történelmi tapasztalataiból is levonható”.

Vajon mi lenne az új politikai rendszer? Diktatúra? Mert a Kádári diktatúra tényleg nagyon puha volt az orbánihoz képest. Európai vagyok az Európai Unióban, egy olyan országban, amelyet egy féket vesztett szűk kis elit irányít. A Kedves Vezető néhány napja úgy nyilatkozott, hogy akkumulátorai lemerültek. Szüksége van pihenésre.

Szerintem is! Kertész Ákos hasonlókat állított. Most menedéken él Kanadában. Csak ő nem volt miniszterelnök. Én meg nem vagyok ázsiai. Magyar vagyok.

A patacsi Pilvaxból úgy látni, hogy Orbán Viktor egyre gyakrabban veti el a sulykot. Ő nem az ország polgárainak sértegetésére kapta a felhatalmazást, hanem az ország vezetésére. De nem a szakadékba, pedig az ő vezetésével oda tartunk. Erőt abban mutogasson, és a titkosított politikusbűnök feltárásában. Oszt jó napot!

Kép http://top-memes.com/hu

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Fidesz-frakció sajtóosztály

  Nem izgulunk, fidesznyik!
  Havasinak pedig minden szavát figyelje továbbra is! Nagyon bölcs gondolatai vannak. Ha nem is adja közre, mindig olvasgassa! Az már majdnem olyan, mintha Orbán képet akasztana ki otthon.

  ↑ LinkVálasz
 2. Fidesz-frakció sajtóosztály

  Hát ez meg mi?
  Hol marad a NAPI KOMMUNIKÁCIÓ, kis fidesznyik?
  De mindegy is.
  Eddig is a félázsiaiak szimpatizáltak velünk, nem lesz itt semmi baj ebből se!
  2-2,5 milliónyian bármit lenyelnek, amit mi szarunk, és még majd a külhoni magyarok is ránk fognak szavazni!

  ↑ LinkVálasz
 3. Berti

  A demokrácia szó az ógörög δημοκρατία (demokratia) szóból származik, jelentése a nép uralma. A szó töve a δημος (démosz) nép szó, a κρατειν (kratein) jelentése uralkodni, a ία (ia) pedig egy képző.
  A demokrácia lényege, hogy a közösség minden választójoggal rendelkező tagja részt vehet a közügyek eldöntésében, vagyis az önkormányzásban az adott térségben.
  (wikipedia)

  Szerintem már rég nincs “Demokrácia”…

  ↑ LinkVálasz
 4. Serfőző Béla

  Félázsiai népség a Viktor pereputtya, meg a jó édes anyja, aki ráadásul pipázott is!

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE