Kiemelt, Pécsi hírek

Pécs engedett az IMF-nek

|

Szeretett kormányunk hirdet, és harcol az IMF ellen. “Nem engedünk az IMF-nek!”, “Nem adjuk fel Magyarország függetlenségét”! Adja tudtunkra egész oldalas hirdetésekben a kormány, több országos napilapban megjelenített hirdetésében.

A kampányt bruttó 200 millió forintért az IMG Inter Media Group Kft. folytatja a Kormány.hu-n közzétett szerződés szerint.

http://www.kormany.hu/download/1/70/b0000/IMG%20szerződés.pdf

A Magyar Hírlapban és a Blikkben egész oldalon, a családi támogatások csökkentésének elutasítását hirdeti a kormány “Nem engedtünk az IMF-nek!”- felirattal.

A Magyar Nemzetben a “Mit várunk az IMF-től?” A kérdésre a választ is megadja kormányunk: tiszteletet, bizalmat! A Népszavában, a Népszabadságban valamint a Metropolban az ingatlanadót utasítja el a hirdetés egy “NEM” felirattal.

Hoppá itt gurul el a narancsom! Pécs Megyei Jogú Város igen sikeres önkormányzata még az IMF tárgyalások előtt bevezette az ingatlan adót. Mert a sok sikerbe kiürült a város kasszája. Köztudott, hogy az “elmúttnyócév”és Gyurcsány miatt van válság, illetve azért mert az előzőek ellopták azEmberek pénzét Pécsett, a siker városában is. Mert 2009 májusa óta Pécs a Balkán kapuja, a mediterrán narancsliget számolatlanul éri el a sikereket.

Annyira sikeres, hogy az IMF követelés és a kormány nemje előtt bevezette az ingatlanadót. Talán Pécsett is kéne szervezni egy Békemenetet azzal a felirattal, hogy nem leszünk gyarmat! Csak sikeresek.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. Kovács Lászó Pécs

    Maráczy úr! Én Páva Zsoltnak azt sem hiszem már el amit kérdez. Budapesti tanácsadói csak fejik a várost!

    ↑ LinkVálasz
  2. Maráczy Tibor

    Dr. Páva Zsolt interjút adott valamikor közel két évvel ezelőtt. Határozottan állította, hogy 2012. végére Pécs MJV költségvetése nullszaldós lesz, és onnan már csak a felemelkedés jön. Az ingatlanadó is ezt a célt szolgálja. Gondolom. Amit tudok az pedig nagyon szomorú; a tervezett hiányt is felülmúlja ismét a városvezetés. Tehát nem arról lenne szó, hogy végre ne termeljenek hiányt a döntéshozók, hanem csak arról van szó, hogy azt lehetőleg csökkentsék. IMF és egyéb kérés nélkül. Azért nagy csúfság lenne eme régi Fidesz potentátokra nézve, ha az ő uralkodásuk idején csődölne be teljesen a város.

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE