Kiemelt, Patacsi Pilvax

Világvégét rendezünk a Patacsi Pilvaxban

|

Elhatároztuk, hogy patacsi Pilvaxban világvégét rendezünk. Ezért kiváló piaci kapcsolatainknak megfelelően már áruljuk a Null síkot. Ez egy szögletes doboz, kiváló áru a kínai piacról szereztük be, nagy tételben. Természetesen vízhatlan, törhetetlen, és még a világvége sem tesz kárt benne. Ahogy az ősi kínai közmondás mondja: „ocsó kínai Null sík! Adok Áfás számla!”

A patacsi Pilvaxban 21-én várni fogjuk, hogy a Naprendszer belépjen a galaktikus Null síkba. Ami Magyarországon egy valóban létező sík. Amely olyan különleges tulajdonságokkal rendelkezik, hogy nincs áram. Sötétség honol. Magyarországon jó 22 éve Null sík van, aminek neve a rendszerváltás. Ebben csodatevők eltüntették az állami vagyont, megtöbbszörözték az államadósságot, köztörvényes bűnöket titkosítottak hosszú időre.nullsik5

Patacson is egyre több a Null sík. Ezt leszerelt villanyórák, gázórák jelzik. Mert drágábban kapjuk az életet. Itt a világvége a maják nélkül, és a Null sík nélkül is. Ahol azért a város minden sikere ellenére van ingatlan adó – amit álságosan építményadónak neveznek – ahol a közüzemi díjak az infláció felett emelkednek. A permanens sikerek ellenére.

A patacsi Pilvaxban megfejtettük a nagy titkot. A világvége két évvel ezelőtt lezajlott. Most arra kell készülnünk, hogy világ eleje legyen. Mondjuk 2014-től. Mert sokba került nekünk a politikai világvége.

vilagvege2

Az igazi civil összefogással megrendezhetjük a világ elejét. Lokálisan biztosan. Valóságban is. Mert a valóság csak azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Legyen elég a politikai ópiumból, azaz a politikusi süketelésekből.

Hajrá világ eleje!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. Szent Mihály Arkangyal Asztaltársaság

    “Az igazi civil összefogással megrendezhetjük a világ elejét. Lokálisan biztosan. Valóságban is.” Ezt mondjuk megalakulásunk óta. Sőt! Ezért hoztuk létre az Asztaltársaságot! Hajrá Patacs! Hiteles embereket a Közgyűlésbe! Terjesszétek!

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE