Kiemelt, Patacsi Pilvax

Világvége 2012 Patacsról

|

Patacsról élőben. Igaz holnap nem fogok korán ébredni, hátha közben vége a világnak. Az EON számláimat is csak szombaton fizetem be. Ha vége a dalnak, akkor 60 nap után sem kapcsolják ki az áramot és a gázt. Egyébként, aki hisz a világvégében, az nyugodtan utalja át a pénzét a Patacs- Rácváros Egyesület számlájára. Számlaszám a lap alján az impresszumban.

Mi élőben adjuk a világvégét. Holnap 15.00-kor azt is megírjuk, hogy mikor is lesz az igazi világvége a valóságban. Mi tudjuk. Egyébként Japánban már órák óta december 21. van. A titkos receptünk, és csodafegyverünk Csákó Norris, akinek valaha az ősei Patacsról tántorogtak ki Amerikába. Most online kapcsolatban vagyunk vele, és ő mindenkit megment. Tehát ezért is érdemes Patacsra jönni. De egész Magyarország biztonságos. Ugyanis 70 évvel le vagyunk maradva a fejlett világtól. Tehát a Kárpát-medencében biztonságban vagyunk.Chucknorris

A legbiztosabb jel, hogy elmarad a világvége az, hogy K. Tünde igen tehetséges „testépítő” üzletasszony, aki a legősibb mesterséget folytatja, már kiadta a 2013. évi fali naptárát. Ő pedig nem szórja a nehezen kifeküdt forintjait.

Azért néhány példa az igazi magyar világvégére. A rendszerváltás, és a politikai „söpredék” – magukat elitnek titulálják- őrjöngése és dőzsölése, Rossz kormányzat, és stagnálás, amely megállítja a fejlődést. Szelekció az intelligencia helyett a sok utódot, a felsőoktatás helyett a focit részesíti előnyben. A teljesen független, és pártatlan magyar igazságszolgáltatás, amely a sok százmilliárdos kárt okozó fehérgalléros bűnözőket felmenti, de ha mi patacsiak segítünk egymásnak, azaz „kalákázunk” minket megbüntetnek. Ez már tényleg a világvége!

Kép : http://chuck.norris.hu/wordpress/2012/12/ha-megis-lesz-vilagvege/

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE