Jogdoki, Kiemelt

A devizahitelesek védelmében

|

Magyarország remény és pokol, gyűlt a tömeg és a harag nőtt, egy hazug világ szilánkokra tört. Tisztelt honfitársaim, a türelmünk fogytán, a megértés és megalkuvás számunkra elfogadhatatlan. Mára már bizonyosságot nyert nem akarják továbbra sem megoldani, feloldani, megsemmisíteni azt a kifosztásunkra, kivéreztetésünkre kidolgozott vírust, melyet devizában nyilvántartott hitelnek neveztek el.

A jogfosztottságunk is nyilvánvaló, hiszen az Állam nemzetérdekre hivatkozva, feláldozhatóvá tett minket. Felügyeletnek nevezett áll szervezettel, hazug kommunikációval, megtévesztő és aljas a devizahitel károsult családok lejáratásásra alkalmas nyilatkozataikkal, fordították ellenünk a többségi társadalmunk, hogy megakadályozzák az egységes fellépést.

Árulásuk igazolt és dokumentált, mely a hatósági fedezet miatt nem került a nyilvánosságra. Tudjuk és dokumentumokkal alá is támasztottuk azt, hogy 2008-ban a Magyar Államhatalom a Bankszövetség, a Magyar Nemzetei Bank, a PSZÁF kidolgozott egy vírust, mely elterjesztésével mentették meg az Országunkat az Államcsődtől.

 A Magyarnak nevezett Nemzeti Bank, mely jelen pillanatban egy Svájci leánybankként működik, Magyarországon ellenérdekelti státusza a mai napig fennáll. A korrupció és a mára kidolgozásra került koncepciós eljárások miatt az egyéni fellépés lehetetlen, de, ha mégis sikerül, akkor az anyagi tönkretétel az garantált.devizahitel

Jelen helyzetünkben hárommillió magyar ember segítségkiáltása, már több mint háromezer ember halálhörgése nem hatotta meg a politikát, a cinkos és banki reklámokkal magukat fenntartó agymosó médiát sem. Vádolom a 2008, akkori államhatalom képviselőit hazaárulással, a magyarok millióinak feláldozhatóvá tételével, népirtás előkészületével!

Vádolom a 2009 akkori Államhatalom képviselőit a feláldozhatóság fenntartásával, népirtásban cinkossággal, a szabadon rabolhatóság jegelésével, legalizálásának kísérletével!

Vádolom az Magyar Nemzeti Bank 2008 óta fenntartott pozíciója miatt vezetőit, hazaárulással, a Magyar Nemzet szándékos kirablásával, nemzetbiztonsági kockázat fenntartása miatt a hazánk tönkretételének felgyorsításával. Vádolom a PSZÁF múltbéli és jelen vezetőit, végső hitelező intézmény fedezése miatt cinkossággal.

Vádolom az összes a Magyar Parlamentben, (Nemzetünk Templomában) tevékenykedő, semmit tevő pártokat cinkossággal, mivel nem emeltek szót hárommillió magyar ember érdekében. Nem vettek tudomást ezrek haláláról. Eladták magukat devizában. Hallgatólagos beleegyezésük cinkosságot sejtet. Vádolom a 2010-2013 jelen regnáló Államhatalom képviselőit, a 2008 óta tartó, szándékosan fenntartott állapotok miatti cinkossággal, kötelezettségének és esküjének megszegésével. Történelmi eredményei miatti erőfölényének, felhatalmazása miatt kötelezettsége, milliók feláldozhatóságának megszüntetése.

Vádolom népirtásban való részvétellel azokat a szakembereket, akik tudták és tudják, mi történik, de gyávaságból, szakmai előremeneteljük féltéséből nem emeltek szót nemzetünk 20%-a érdekében. Vádolom népirtásban való részvétellel a hazai hatóságokat, mert nem akarják megindítani a nyomozásokat ezzel cinkosságot vállalnak a hazaáruló 2008-2009-es Államhatalom képviselőivel. Vádolom a hazai média képviselőit hazaárulásban való cinkossággal, mivel a tényeket elferdítve a tényeket, manipulálva a közvéleményt, megélhetésből tájékoztatnak. Tisztelt honfitársaim a fentiek tudatában szólítalak benneteket Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet nevében csatlakozzatok. A civil kontroll megerősítése miatt a politikai közélet megtisztítása érdekében, a magyar lakosság 20%-nak, sortalanságának megszüntetése a feladatunk. A hazai pénzérdekeket képviselők és cinkosaiknak felelősségre vonása elkerülhetetlen, a kártalanítás meg kell történjen. A hivatalvesztések be kell, hogy következzenek. Már nincs veszteni valónk, mert mindent elvettek tőlünk! Már a puszta létünk a tét. Gyermekeink, unokáink jövőjét is el akarják venni tőlünk! Rátörtek életünkre, adósrabszolgaságba taszítottak, kivégeztek ezreket!

Tisztelt honfitársaim egyszer és mindenkorra nemet kell mondani, elég volt. Eddig és ne tovább! Hívunk és várunk mindenkit, egyént, civil szervezettet, diákokat, akik változást akarnak. Mi nem valaki ellen, hanem valamiért küzdünk! Mi hárommillió magyar emberért közvetlenül, a Magyar társadalom egészéért pedig közvetve, hiszen, ha végre felszabadul több mint egymillió család az adósrabszolgaságból, az kihatással lesz gazdaságunkra is. Meg kell állítanunk azt az ámokfutást, mely 2008-óta folyik Magyarországon. Nem vagyunk hajlandóak a mai tulajdonosi és vezetői háttérrel rendelkező pénzintézetek egyikével sem jogviszonyba kerülni. Nem akarjuk gyermekeinket már az életük indulásakor „jutalmazni” visszafizethetetlen hitelekkel!

Szerepvállalásunkat azért tartjuk fontosnak, mert a „nehéz idők” egyre nehezebbé válnak. A társadalmi, szociális, gazdasági kérdésekre az országos politika nem kínál megvalósított megoldásokat, így azt látjuk, nekünk magunknak, devizaadósoknak és szövetségeseinek kell megteremtenünk a lehetőségeket, hogy közel 3.000.000 ember létbiztonságát ne csak szavakban, hanem tettekben is garantáljuk!

Grell Antal

http://www.bankcsapda.eu/blog/%E2%80%8E2013-01-13-%22magyarorszag-remeny-es-pokol%2c-gyult-a-tomeg-es-a-harag-nott%2c-egy-hazug-vilag-szilankokra-tort-%22/

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Névtelen

  Te ritka nagy gyökér vagy!!!!!

  ↑ LinkVálasz
 2. Dolgozó ember

  A tököm tele van a sok spekuláns devizahiteles nyirvákolásával, de nagyon!!! Anno felvették a hitelt, mert ők olyan okosak, hogy a forinthitel nem kell, most pedig sírnak, mint a fürdősqrva. Így jártak, ennyi! Ha nem tud fizetni, házat, lakást, kocsit, plazma “tívít” elvenni, a maradékot meg közmunkából törlessze a retkes!!!

  ↑ LinkVálasz
 3. balu56

  Nem értem, mi ez a töketlenkedés?! Egymillió érintettről van szó! Családtagjaikkal együtt hárommillió! Egyszerűen meg kell szervezni és ki kell menni az utcára! Ha ez sem elég, a parlament elé! Ha még ez se, akkor el kell zavarni, ill. bebörtönözni a kormányt és a bankárokat! Érdekes, Izlandon a nép rendet rakott!

  ↑ LinkVálasz
 4. Viagrát a kúriának.

  Az irányított kúria döntésképtelen.
  MILYEN JOG VAN ITT?
  2013. 01.15. 12.30 perc: helyszíni tudósítónk jelezte, hogy az 1 óra 10 perc hosszúságú tanácskozást követően a jogszabályok tekintetében a Kúria nem tudott állást foglalni, az eljárást ebben a helyzetében felfüggesztette azzal a megjegyzéssel, hogy az anyagot állásfoglalásra, gyorsított eljárásban továbbküldi az EU illetékes bíróságához Strasbourgba. A jelenlévők megrökönyödtek, ugyanis kérdésként merült fel bennük az, hogy a Kúria két jogerős ítélet vonatkozásában, hogyan nem tud dönteni egy viszonylag egyszerűnek tűnő kérdésben.

  Kásler Árpádot is megkérdeztük, mi a véleménye: “mindent el fogok annak érdekében követni, hogy ne a felperesnek kelljen Strasbourgba elutaznia, hanem az ottani bíróság tegye nálunk tiszteletét, döbbenet ami ma történt! ”

  Minden olvasónk elgondolkodhat azon, hogy a Kúria hogyan és miként viszonyul a jogait kereső polgárokhoz, betölti-e azt a szerepét, amit minimum elvár tőle mindenki. Netán még az is megtörténhet, hogy a korábban kiadott devizahitelesekkel kapcsolatos állásfoglalása érvényét fogja veszteni?

  https://www.facebook.com/groups/hitelesmozgalom/498143910235694/?notif_t=group_activity

  ↑ LinkVálasz
 5. a magyarság most is megosztott.

  Támogató regisztráció
  Az alábbi regisztrációs felületen csatlakozási lehetőség van mindenki számára, névvel, e-mail címmel támogatásáról biztosítani Kásler Árpádot, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének elnökét, hogy regisztrációjával mintegy felhatalmazza arra, hogy érdekeit képviselje és mint érdekvédő fellépjen a devizahiteleseket ért méltatlan és embertelen kifosztások ellen.
  https://www.facebook.com/groups/hitelesmozgalom/

  ↑ LinkVálasz
 6. balu56

  Gratulálok! Nem tudom, ki vagy de végre Valaki dióhéjban leírta a magyar valóságot!!!

  ↑ LinkVálasz
 7. a magyarság most is megosztott.

  „Mint annyiszor a történelemben, a magyarság most is megosztott.
  Nincs senki, aki összefogja, de sokan vannak azok, akik elhomályosítják látását, és éles nyelvükkel, csalárd szólamaikkal, hamis ígéreteikkel megalkuvásra késztetik. Az egység legcsekélyebb szikrájánál ott teremnek, és jól begyakorolt módszereikkel testvért testvér ellen hangolnak…”
  http://www.veresegyhazi-hirhatar.hu/hirek/haboru-van

  ↑ LinkVálasz
 8. Á.Á.

  Kapjuk el a bankot együtt!
  Ne fizess,
  szüntesd meg a számlád! – és akkor van esély, hogy a külföldi bankok kivert kutyaként távozzanak.
  Egyesek megteszik, mások kivárnak! – de mire?

  Átvert Áron levele az uzsorásnak.

  Santander Consumer Finance Zrt.
  1027 Budapest, Kapás u. 6-12.
  Telefon: +36 1 885-5600
  E-mail: info@santander.hu

  Szerződés szám: 2008-……

  Tárgy: Tisztességtelen piaci magatartás.

  Tisztelt Cím!

  Többször kértem, Tisztelt Címet a 2008-….számú uzsoraszerződéssel kapcsolatos önmérsékletre.

  Önök a tisztességtelen, jó erkölcsbe ütköző, erőfölénnyel visszaélő magatartásukkal fokozatosan ellehetetlenítettek.
  A továbbiakban nem tűröm el, hogy a banki „trükközéseken” alapuló, és álságosan devizahitelnek nevezett, deviza elszámolású forint kölcsönszerződéssel zsaroljanak.
  Azt pedig végképp nem tűröm, hogy beláthatatlan időn keresztül tartsanak kiszámíthatatlan összegű hitelcsapdába.

  Ezért magamra nézve kötelező érvényűnek – a bíróság ítéletéig – az uzsoraszerződés megkötésének időpontjában rögzített törlesztő részlet összegét tekintem.
  Kérem ennek megfelelően kiállítani a 2013. január havi végtelenített hitel giga kamatairól szóló postai feladóvevényt, melynek összege: 3……..- Ft.

  Miután a végtelenített hitelcsapdába csalt áldozatok számára most már a puszta lét a tét, – így ne csodálkozzanak, hogy a végsőkig küzdünk, és célunk nem lehet más, mint a felelősségre vonás és a kártérítés!

  Pécs, 2012.12.29.

  Kevésbé tisztelettel:
  Átvert Áron

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE