Firkászat

Padlás

|

Webber lehidalhat. Pedig ő is nagyon jó. Presser, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter. Padlás. Csak ennyi és nincs tovább. Amerikában soha nem értenék, hogy vannak bolygó szellemek. És van nyolcadik törpe. 1988 óta csoda a Padlás. Öreg értékrendemben a Jézus Krisztus Szupersztár, és a Hair mellett a Padlás az első. Láttam 1990-ben a Vígszínházban, és 1993-ban Veszprémben. Ez sorsforduló volt, mert életem legjobb barátja volt a rádiós. Várnagy Zoltán, aki Nagy Zoltánként született. Csoda volt, ahogy játszott, énekelt. Sajnos korán meghalt, 1996-ban.

Ég és föld között. Ott élt ő, a padláson. Én a sajátomon. Vele. De most újra megnéztem a Pécsi Színházban. padlas

Ez is csoda volt. Minden a helyén, a színészek, a díszlet, a fények és az álmok. Mert kell egy hely. És van egy hely. A lelkünkben. Kizárva világ és mindenki. Csak egy padlás van. Mindenki erre vágyik. Az örökre szépre. És utána repülünk. Mert kell egy hely, hol emlékünk majd élni fog.

http://www.pnsz.hu/eloadas/49/a-padlas

Csodálatos színészekkel a Pécsi színházban. Sándor Péter. Győrfi Anna, Füsti Molnár Éva (élő legenda) Götz Attila, Stubendek Katalin, Mikola Gergő, Nagy Dániel Viktor, Koncz Péter, Lipics Zsolt, Stenczer Béla, Józsa Richárd. Remélem, nem hagytam ki senkit. Ja, a lényeg. Robinson. Vincze Balázs.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QFqD5wzzwHc]

Gyönyörű előadás volt. Menjetek, nézzétek. De ez nem a reklám helye. Csak azért írom, mert kell egy hely. Nekem is. Nektek is. Keressen mindenki egy padlást. Ahol minden szellem látható. Keresetek egy csodát. Megtaláljátok.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE