Ez-az-amaz, Kiemelt

Ki mutyizik és mi az a mutyi?

|

Most akkor mutyi, vagy nem mutyi. Szekszárd egyértelmű, arról hangfelvételek vannak. Ott szépen lezsírozták. De nem minden FIDESZ-es vezető olyan hülye, mint a szekszárdi polgármester. Máshol hogyan történt? És másképp történt volna, ha az MSZP a kormányzó párt? Ugyan már. Ilyen ez a világ.

Mutyi itt, mutyi ott. Hankiss Elemér már 1983-ben megírta a Társadalmi csapdák- Diagnózisok című könyvét, az uram-bátyám világról. Nincs pénzmozgás, nincs buktató. Én nyújtok valamit, te majd később visszanyújtod nekem. Pénzről szó se essék, ilyen egyszerű ez. Nevezzük bartellnak? Nem, ez nem bartell. Ez egy kicsi mutyi, sok pénzt érintve. Milliókat, száz milliókat, talán milliárdokat is. Annyi a lényeg, hogy a a klubhoz tartozzál. Olyan ez, mint a gruppen-szex. Ne maradj ki belőle.

600px-Fidesz_New_logoJókor légy jó helyen, és minden oké. A politika mocskos dolog és csak mocskos dolgokat szül. Szépeket nem tud. Mert a politika maga sem szép. Trafikja lesz sok embernek, de a trafik botrány csak egy dolgot bizonyít. A politikusok becstelenségét. Mindegy melyik oldal, most éppen FIDESZ, holnap MSZP. Ordas farkasok állnak mindkét oldalon. Haszonra lesve és nem választói szimpátiára. Esti Kornél története ma is igaz. Szavazz rám, nálam többet csalni senki nem tud. Higgyél bennem, én valóban korrupt vagyok. Szép orcám szeretetre méltó, de ennek ne higgy. Én belül más vagyok. Én vagyok az igazi politikus. Nincsenek gátlásaim. Soha nem is lesznek. Gyermekeimet is így nevelem. Ők is gátlástalanok lesznek. Mert 47 ezerből még sem lehet megélni. Vagy mégis…????

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Johnf395

  Say, you got a nice blog post. Really Cool. bdaebaacgdbd

  ↑ LinkVálasz
 2. Doki

  Komolyan furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy miért nevezel mindig fidesznyiknek? A napi kommunikáció miatt? Nem muszáj válaszolni, de akkor hülyén fogok meghalni.

  ↑ LinkVálasz
 3. Fidesz frakció sajtó-osztály

  Fidesznyik!

  Mi úgy látjuk, hogy maga inkább csak maradjon a Napi kommunikáció lelkes utánközlésénél, és ne vitatkozzon semmi olyanon, amihez láthatóan nem ért.
  Ha végképp nincs érve, sértődjön meg lényegtelen dolgokon! (De ezért már meg is dícsértük, mert ügyesen alkalmazza ezt a fegyvert!)
  De tetszik az is, ahogy összemossa azt, amit most mi teszünk, azzal amit bárki tett bármikor a történelem során! Ez is nagyon ügyes, mert eltereli a figyelmet azokról a mutyizásokról, amit befolyásolni tudna a közvélemény esetleg, és rátolja a figyelmet régi bűnökre. Bármeddig visszamehet a múltba, elég hányattatott a magyar történelem ahhoz, hogy bármelyik pofátlan tettünknél tudjon rosszabbat felmutatni.
  Brávvó!

  ↑ LinkVálasz
 4. Doki

  Hankiss és Kosztolányi írásán még csak vitatkoznék, de nálam a politikai pártok egyformán mocskosak, azon meg miért kellene vitatkozni?

  ↑ LinkVálasz
 5. J Z

  Doki igazad van. Ez egy politikusi kórkép, egy figyelemfelkeltés.
  Azt, hogy csak kellő kultúráltságú ember olvassa a honlapot nem tudom hogy lehet elérni, talán sehogy.
  Az azomban levonható a hozzászóló (aranykor) szavaiból, hogy ő is azok közé tartozik, akinek már elege van, de nem annyira, hogy tegyen is valamit. Ő téged talált meg, mint olyan embert, akibe kockázatmentesen belerúghat. Ez az ember miért nem megy el a képviselője fogadónapjára és kérdezi meg tőle, hogy kinek az érdekében és kinek a felhatalmazásából szavazott ő erre?

  ↑ LinkVálasz
 6. aranykor

  Tisztelt Vadbarom úr!

  Az ugye nem tartalmi rész, hogy ” És másképp történt volna, ha az MSZP a kormányzó párt? Ugyan már. Ilyen ez a világ.” ?

  A Fidesz mutyi esetén: “Mutyi itt, mutyi ott”

  MSZP mutyi esetén hogy volt ugyanez?

  ↑ LinkVálasz
 7. Doki

  A hozzászólásnak nem volt tartalmi része. A semmire nem lehet reagálni. Ja, és egyébként valóban színtévesztő vagyok, de nem színvak.

  ↑ LinkVálasz
 8. Fidesz-frakció sajtóosztály

  Doki fidesznyik!

  Napi kommunikációt a vadbarmozóknak! Most!
  Öntse rájuk bátran!
  Méghogy egy olyan ügyesen maipulálót, mint Ön, levadbarmoznak!! Szégyen! Ne hagyja! Kérje ki magának, és a hozzászólás tartalmi részeit hagyja figyelmen kívül!
  Régi jobbos trükk ez!
  Csak így tovább!

  ↑ LinkVálasz
 9. K. János

  Móricz is megírta. De akkor az akkori politikusokról szólt. Most nincs Móricz, de van politikusi úri-muri!

  ↑ LinkVálasz
 10. Bió

  Ha a Fidesz csinálja nem mutyi! AzEmberek 2/3-os keresztény elveket való kormánya olyat nem tesz. Bezzeg a MASZOP!! Meg az elmúlt nyóc év!!

  ↑ LinkVálasz
 11. Doki

  Bocsi, de szerintem Te eltévedtél. A mi lapunkon nem szoktak “vadbarmozni”. Javaslom, keress magadhoz méltó olvasni valót.

  ↑ LinkVálasz
 12. aranykor

  “És másképp történt volna, ha az MSZP a kormányzó párt? Ugyan már. Ilyen ez a világ.
  ..
  Ők is gátlástalanok lesznek. Mert 47 ezerből még sem lehet megélni. Vagy mégis…????”

  Milyen 47 ezerből te vadbarom? 22800Ft jár annak, akinek nincs közmunkája se. Ezt a Fidesz-kormány, és nem az Mszp-kormány csökkentette le ide, mint ahogy a 47 ezer is a Fidesz miatt ilyen alacsony.

  Mossad össze otthon a ruhákat, ha színvak vagy, úgyis mindegy, de nagyon kipróbáltatnám az ilyenekkel mi különbség a két kormány szegénypolitikája között!

  ↑ LinkVálasz
 13. Polgár

  Nem ez a világ ilyen, hanem a magyarok ilyenek! Ékesen bizonyítja az Esti Kornél történet, hogy Kosztolányi idejében már így volt! De Móricz is megírta ezt a Rokonok című könyvében. Ez a mentalitás rendszerfüggetlen. Nem véletlen, hogy a Lajtán túl hogyan vélekednek rólunk. Egyébként ez a mentalitás a legfőbb oka sanyarú, hányatott történelmünknek is!

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE