Magyar Közélet

FIDESZ napi főüzenetek

|

Mielőtt bárki elkeseredne, tájékoztatom, hogy van még Napi kommunikáció is Havasi Bertalantól, de a legújabb FIDESZ förmedvény a „FIDESZ napi főüzenetek”. Most ebből csemegézek. (nem tudom, hogy ezeket csak nekem küldik e-mailban, vagy kapja más is? Ha igen jelentkezzen!)

Fidesz: Bajnai ismét lebukott (Zsigó Róbert sajtótájékoztató)

Bajnai Gordon lebukott.

– Újabb ügyben derült ki, hogy hazudott a magyar embereknek.

csak a fidesz– Egy hetilap megírta, hogy neki és a családjának komoly üzleti érdekeltségei vannak külföldön, egy átláthatatlan osztrák cégháló veszi őket körül.

– Létezik egy egész Bajnai-cégbirodalom, amelynek minden érdekeltsége Bécsben működik, hogy az osztrák államkasszát gazdagítsa.

– Inkább adóznak Ausztriában, mint Magyarországon. Miért nem akar lenni inkább Ausztria miniszterelnöke?

-Elgondolkodtató, hogy Bajnai egész üzleti pályafutását offshore cégek, adóparadicsomok, külföldi érdekeltségek veszik körül.

– Bajnai Gordon és köre szemmel láthatóan olyan gazdasági érdekkör, amely soha nem szerette kivenni a részét a közteherviselésből, mindig inkább azon dolgozott, hogy a pénzt kivigyék, kiszivattyúzzák Magyarországról.

– Itt az ideje, hogy Bajnai Gordon belássa, jobb lett volna őszintének lenni a magyar emberekkel.

Fidesz: A baloldal mindig megadta magát a baloldali érdekekkel szemben (Rogán Antal)

-A baloldal mindig a nagyvállalatok, a multicégek érdekeit helyezte előtérbe.

-Ha ismét kormányra jutna, a mostani rezsicsökkentés két-háromszorosát emelnék ezeken az árakon, radikálisan növelnék a személyi jövedelemadót és visszahoznák ingatlanadó-elgondolásukat.

Három évvel ezelőtt Magyarországot azok között az államok között emlegették, amely bármikor csődbe mehet.

-A kormányzat az elmúlt években korrigálta a hibákat és ma Magyarország az egyetlen európai állam, ahol minden területen csökkennek a rezsiköltségek.

-A GDP 2013 első negyedévében pedig már 0,7 százalékkal emelkedett.

Fidesz: A szocialisták a megszorítások rabjai

 

-A magyar emberek nem kérnek többé azoknak a pénzügyi tanácsaiból, akik tönkretették az országot, se abból, hogy ők fizessék a baloldal hibáinak árát.

-Míg a Gyurcsány-Bajnai-kormány idején a szélsőséges gazdaságpolitika árát sorozatos megszorításokkal a magyar embereken hajtották be, addig ma a szükséges pluszbevételeket az extraprofitot termelő ágazatok és a tehetősebb üzleti szféra fokozottabb hozzájárulása adja.

A baloldal a kormányzása alatt mindig csak kivett a magyar emberek zsebéből.

A Fidesz azonban nem hagyja, hogy nemzetközi nyomásra a nyugdíjak és a bérek csökkenjenek, vagy más, a magyar családok megélhetését veszélyeztető lépésekre kényszerítsék az országot.

A mostani pénzügyi intézkedésekre azért van szükség, hogy végérvényesen kiszabaduljunk a túlzottdeficit-eljárás alól, amibe a szocialisták miatt került az ország.

(Fidesz napi főüzenetek – 2013. június 20.)

A FIDESZ üzenetek nem kommentelhetők!

 

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE