Kiemelt, Pilvax Primőr

Közkegyelem Patacson a szúnyogoknak

|

Nehogy már a szúnyog fújja a chemotoxot. A Pécsi Városgondozási Nonprofit Kft. megrendelése alapján a CORAX-BIONER Környezetvédelmi Zrt. repülőgépes légi- kémiai szúnyoggyérítést végzett Pécs közigazgatási területén, néhány napja.

A kis repülő vérszívó lények mindennapos, tömeges és kellemetlen vendéggé váltak a patacsi köz-terülteken, kertekben, de még a lakásokban is. Régen szúnyogirtás volt, most gyérítés.szunyog32

A szúnyoggyérítő permetet 15-20 métere repülve az épületek fölött szórták szét. Az apró szemű permet a levegőben lebeg, csak a repülő szúnyogokat irtja, a leveleken megbúvó rovarokat nem érte el. Sajnos a szórás idejében a szúnyogok általában még békésen szundítanak, és elbújva. Tehát a legritkább esetben repülnek. Magyarul az ilyen formája az irtásnak hatástalan. Patacson a szúnyogok élnek és virulnak. Mert a gyérítés nem használ.

Szeretet városrészünkön a vérszívók arany életet élnek. Igaz az itt lakók fizetnek adót rendesen, az amúgy igen sikeres Pécs városában. Nem keveset, és helyi adókat is. Ez is vérszívás főleg úgy, ha nem is szolgáltatnak érte. Gyéríthetnék az építményadót, meg a tandíjat is.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. éjjeliőr

    Gyertek a hegyre. Itt kinyúltak a szúnyogok, mert van itt biokomos a közhasznú fajtából.

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE