Ez-az-amaz, Pilvax Primőr

Hujber Feri, mint köztársasági elnök?

|

“Nincs érettségim. Vennem kellett egy bizonyítványt, hogy felvételizhessek a színművészeti főiskolára. Ilyen tekintetben a diplomám érvénytelen” mondta egy interjúban Hujber Ferenc.

“Régóta be akartam vallani, mert fontosnak tartom ezt is. Nem akarom, hogy egyszer, amikor majd pozícióban leszek, és rálépek valakinek a lábára, megjelenjen a hír, hogy Hujber Ferencnek hamis az érettségi bizonyítványa és a szakdolgozata plágium. hujberf

Azt szeretném, hogy tőlem tudják meg. Most. A diplomamunkámnak az volt a címe, hogy “Szerepálmom, Lady Macbeth”. Egy 20 évvel ezelőtti dolgozatról másoltam. Én csak a címet találtam ki, de ezt a kamu szakdolgozatot úgy védtem meg, hogy ötöst kaptam rá. Érettségi nélkül nem mehet az ember a Színművészetire. Ez azt jelenti, hogy akkor a Színművészeti Egyetem szerint én nem lennék jó színésznek. Márpedig szerintem én nagyon jó színész vagyok, érettségi nélkül is” tette hozzá Hujber.

Hajrá Hujber Feri! Volt már itt plagizátor köztársasági elnök is. Schmitt foglalkozol vele? Csak az elődöd nem volt annyira szórakoztató.

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE