Ez-az-amaz, Kiemelt

Lázár visszaszólt Csányinak

|

Lázár Csányi két jó barát, de együtt nem issza meg borát. Csányi Sándor az OTP vezére egy sajtótájékoztatón, – amelyen szinte nem kívánatos volt a kormánypárti média – megemlítette Lázár János államtitkárt, aki a közelmúltban gazdasági túlhatalommal vádolta az OTP vezérét. Csányi ezzel kapcsolatban mindössze annyit mondott: Lázár János tehetséges politikus, ez jól látszik a trafikügy kezelésében is.

Ma egy sajtótájékoztatón Lázár János egy újságírói kérdésre válaszolva durván visszaszólt Csányi Sándor néhány nappal ezelőtti Lázárt dicsérő szavaira. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerint az OTP-vezér “a devizahitelesektől szerzett milliárdjaival páváskodik”.baratok

Lázár úgy nyilatkozott, hogy a sajtóból értesült Csányi szavairól, “nem jellemző, hogy találkoznék Csányi Sándorral”. Nincs más választásom, mint ennek a lesajnáló mondatnak a tudomásul vétele, hiszen mégis csak ő az ország első számú uzsorása”, aki “a devizahitelesektől szerzett milliárdjaival páváskodik”.

Lázár gunyorosan azt mondta, egy ilyen ember kijelentéseit tudomásul kell venni. Később, egy bankokkal kapcsolatos kérdésnél megjegyezte az újságírónak: “látja, az előbb megmutattam, mekkora barátja vagyok a bankoknak, kérdezzen nyugodtan”.

Megy a médiaháború az ország legnagyobb uzsorása és egyben leggazdagabb embere, és Lázár János, aki sokra vitte között. Lázár úgy látszik, hogy nem szereti a focit. Orbán és Csányi igen. Uzsorás pénzből támogatják a Puskás Akadémiát?

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Névtelen

  nem kifizetni a leszállitott állatok után az árákat, a fizetés , ez az ember akinek bizonyitani lehez papiron az érintettségét kampányol, mellé állnak kik,miért, ha velük történikmeg fél év muléva, változik -e a véleményük. külföldi magyr pénzeli az itthoni alapitványokat tüntetésekre cirkusz csinált, fenyegettetségét kelteni. Milyen magyr ember ez?

  ↑ LinkVálasz
 2. Névtelen

  se az mszp se a fidesz nem nyer választásokat probálják elhinni

  ↑ LinkVálasz
 3. Névtelen

  Tényleg szégyen felső vezetésünk bármelyik embere nem veszi észre hogy mi dolgozó emberek látjuk és tudjuk mit csinálnak.,! nem számolnak a következményekkel, Utcárra tennia témából kifolyólag csak az érintwetteket igy félre vezeti, becsapni nincstelenné tenni.,

  ↑ LinkVálasz
 4. Ami a híradókban nem látható

  Vajon min marakodhatnak a NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS RENDSZERÉBEN?

  Koncon? Pénzen?
  Mi mehet a háttérben, ha idáig eljutottak?

  ↑ LinkVálasz
 5. Szabó L.

  Csodálatos amikor két maffiózó marja egymást. A Fidesz miért nem segítette meg a devizahiteleseket? Miért nem csinált semmit 3 évig? Most a választási kampány közeledtével lettek fontosak? Nem is gyanus.

  ↑ LinkVálasz
 6. Tanu

  Igaza lenne Önnek! Ha az elmúlt három évben korlátozták volna az uzsorás Csányi hatalmát, és megoldották volna a devizahitelesek ügyét!

  ↑ LinkVálasz
 7. Csányi Sándor az ország első számú uzsorása

  Lázár: Csányi Sándor az ország első számú uzsorása

  Folytatódik a verbális háború a Miniszterelnökséget vezető államtitkár és az OTP elnöke között.

  “Csányi Sándor az ország első számú uzsorása” mondta Lázár János miniszterelnökséget vezető államtitkár. Lázár szerint az OTP elnöke “páváskodik a devizahitelesek fölött”. “A tudomásulvételen kívül nem tudok mást tenni, az ország első számú uzsorásával szemben mást nem lehet tenni. Bárhogy is páváskodik a devizahitelesektől megszerzett milliárdjaival, én meghunyászkodom. Aki ilyen fontos ember, azelőtt kénytelen vagyok…”

  „Amikor egy olyan kis maffiózó, mint Lázár János, – hajlandó arra, hogy akár élete kockáztatásával is “feldobjon” egy olyan, Csányi Sándor kaliberű fő-fő maffia vezért, – aki embereket millióit nyomorította meg, –
  akkor a kis maffiózót a társadalom hálája illetné meg.”

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE