Kiemelt, Patacsi Pilvax

Politikai celebek

|

A magyar politikai életben egyre igazabbnak látszik Orwell mondása: „ A politika nyelve – és ez kis különbségekkel igaz valamennyi pártra – úgy épül fel, hogy a hazugság igaznak, és a bűn tiszteletre méltónak tűnjön.” Ennek tipikus példáját láthattuk tegnap az MSZP székháznál.

Bukott baloldal! Trafikmutyi! Zuschlag-ügy! Rezsiszázasok! Diploma! Diákverés! Nőgyalázók! Hibátlan politikai kampány és ellenkampány az MSZP-székház előtt.politikaicelebek

Zsigó Róbert a Fidesz sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a szerdán szabadult Zuschlag János abból a minisztériumból talicskázott ki legalább 72 millió forintot, ahol Gyurcsány Ferenc volt a miniszter, Mesterházy Attila pedig a politikai államtitkár. Zsigó azt kérdezte, Mesterházy mikor szerzett tudomást arról, mi folyik a minisztériumában, ha pedig nem tudott róla, akkor kérdéses, hogy alkalmas-e ennél komolyabb feladatra.

A sajtótájékoztató alatt Zsigó Róbert mögött Török Zsolt és munkatársai Teket Melindát, az MSZP, az Együtt – PM és a DK közös baloldali jelöltjét hirdető plakátokat tartottak magasba és százforintosokat dobtak a bajai polgármester lábához, „diákrezsire”. Őket fideszes aktivisták igyekeztek eltakarni Gyurcsány Ferencet, Mesterházy Attilát és Zuschlag Jánost ábrázoló képekkel.

A sajtótájékoztató végeztével Török több kérdésben is felelősségre vonta Zsigót, és megkérdezte, hogy visszaléptetik-e a hétvégi bajai időközi választásról a Fidesz jelöltjét, Kovács Csabát. Török Kocsis Mátéval, a Fidesz kommunikációs igazgatójával is emelt hangú szóváltásba keveredett, végül a következőkkel búcsúzott a fideszes politikusoktól: „ Na, ebből elég volt! Elég volt a nőgyalázó és nőalázó fideszesekből! Húzzatok az élről!”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=12nf7dsfg8c]

A patacsi online Hyde parkból nézve is, nem csoda, ha ilyen alacsony a politika és a politikusok megítélése. Az ország válságban van. A gazdaságtól kezdve az oktatástól kezdve az egészségügyig. Drámaian nő a szegénység. A problémákra nem jobb, vagy baloldali válaszokat várnánk. Csak VÁLASZOKAT. Azokat nem hallunk, csak mocskolódást, és sárdobálást. Csak ennyire telik?

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE