Kiemelt, Pilvaxwélemény

Mi kerüljön még az Alaptörvénybe?

|

Nem is gránitszilárdságú, gründolt, de a miénk. Ugyanúgy egypárti mint amit felváltott. Mert a Fideszen kívül más párt nem szavazta meg. A KDNP-ot pártnak tekinteni egy kicsit túlzás. Ha a rezsicsökkentést Alaptörvénybe foglalják, az azt jelenti, hogy a parlament hatodszor fogja módosítani a gránitszilárdságú törvényt.

Ez várhatóan a jövő év tavaszán, nem sokkal a választások előtt történik majd meg. Ha a „rezsicsökkentés nem kampánytéma”, akkor a Fidesz miért akarja Alaptörvényesíteni?hallgas

Mert a fejletlen Nyugat és Kelet nem tud olyan alkotmányt felmutatni, amibe a rezsicsökkentés bele lenne foglalva. Talán az Alaptörvény komolyságát növelné, ha a következőket is Alaptörvényesítenék:

Magyarországon a foci Nemzeti Sport. Minden tíz falú – Felcsút példáját követve – építsen egy stadiont. Minden polgárnak joga és kötelessége focimeccsre járni. Orbán Viktor a Nemzet Focistája. A magyar fociválogatott a legjobb a világon, csak a világ nem tud róla.

A patacsi online Hyde – parkból úgy látszik, hogy a rezsicsökkentés védelme tovább növeli az Alaptörvény tekintélyét. Mert végül is az Alaptörvény Magyarország alkotmánya, jogrendszerének alapja. A beemelendő rezsicsökkentéssel együtt is.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE