Kiemelt, Magyar Közélet

A horvátok nem pöcsölnek

|

Lehet itt trükközni. Lehet hivatkozni hibásan kiadott elfogadási parancsokra, lehet hivatkozni a horvátok eljárására, majd Martonyi megállapodásra törekvő kijelentésére, a dolog úgy áll, hogy a horvátok tudnak olyat, amit már mi nem, vagy nem akarunk tudomásul venni.

A horvátok szeretnék lezárni a náluk már régen elvarrt szálakat. Ők az elmúlt évek egyik legnépszerűbb miniszterelnökét elküldték a börtönbe.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pusztán csak azért, mert bizonyítottan, a horvát nem nemzeti, de független bíróság látta ezt bizonyítottnak. Sanader ül. Nem nagyon reklamált az ítélet ellen. Tudta, hogy sáros. Oké. Ennek van egy másik oldala is. Ha valakit megvesztegetnek, akkor van megvesztegető is. És vajon az ki lehet? Ne találgassunk. Védjük inkább a védhetetlen magyar becstelenséget. Szánalmasak vagyunk a nagy magyar nemzeti tudatban. Lehet, hogy Hernádi elkövette, lehet, hogy nem. De akkor miért nem megy el egy ilyen meghallgatásra? Ott tudná magát védeni. Kell ehhez egy állam? A személy kell, aki akkor ott volt és vezette a MOL-t . Ha nem sáros, oda kell menni a kivizsgálásra. Ha sáros, akkor is. Akkor kellemetlenebb. A MOL és az INA ügyeiben egyébként sem tud egy normál állampolgár eligazodni, én sem. De egy dolgot tudok. Croatia egy normálisan viselkedő és működő ország, szemben Magyarországgal. Croatia borzasztóan odafigyel a hazai értétekre, mint az INA, bár ezt 2008-ban valóban el…. te. Most igyekszik ezt jóvátenni. A MOL igyekszik egy frontot megtartani. Normális. De, ha, és, amennyiben valóban volt vesztegetés akkor, és ez miatt a Sanader már ül, akkor, és ha, a Hernádi is sáros ebben, akkor neki is ülnie kell.

Hernádi Zolt Egyébként nekem a katonatársam volt 1980-ban Kalocsán, és a beceneve patkány volt.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE