Magyar Közélet

Kész átverés show!

|

Ügy néz ki, hogy a környező országokhoz képest csak ez a balfék, és igen birka nép képes eltűrni, elviselni nem csak az idegen, de még a nemritkán hazaáruló „nemzeti elitjétől” is a saját kizsákmányolását! Mondom ezt azért, mert napjainkra már úgy néz ki, Magyarország az egyetlen olyan hely, ahol a kormányzati látszatintézkedések ellenére is zavartalanul folytatódik a devizahitelesek kivéreztetése, kifosztása!

devizahiteles1A környező országokban gyakorlatilag már mindenki rendet teremtett ezen a téren. Még a Szerbek sem cicóztak. Keményen ráléptek a bankok, bankárok „tökeire”, pedig náluk csak húszezer devizahiteles van! No’ a lényeg, hogy a szerb bíróságok ítéleteinek nyomására megszülettek a Szerb Nemzeti Bank ajánlásai, amelyek a szerbiai bankokat lépésre kényszerítették a devizahitelesekkel szemben. Náluk a bankok nagy része beadta a derekát, és az egyoldalúan módosítható szerződéseiket átalakítják, valamint a devizahitelesek kárát pedig kamatostól megtérítik! Tehát még a Szerbeknél is normálisabbak a körülmények? Rá kellett döbbennem, hogy igen!

Ezzel szemben nálunk töretlenül megy kormányzati szinten a nemzeti hablatyolás, és az átverés „show”! Hitegetik, de inkább hülyítik az embereket minden szinten. A kormány még szeptemberben november elsejei „határidőt” jelölt ki a bankoknak a devizahitelek rendbetételére. A magyar devizahitelesek ezt is megették! Mindenki otthon ült, és várta a csodát, a mi természetesen ismét elmaradt. Senki nem gondolt arra, hogy miért is november elseje a határidő. Pedig egyszerű! A magyarok forradalmi hangulata október 23.-án szokott tetőfokára hágni. November 1.-én, mindenszentek napján inkább gyertyát gyújtanak. Ekkorra már semmi kedvük nincs TV székházat gyújtogatni, rombolni, törni-zúzni! Tehát el kell ismerni, az Orbán kormány ismét zseniálisan ráérzett az időzítésre és lazán, „balhé” nélkül megúszta október 23.-át! Innentől kezdve úgy néz ki, simán tovább folytatódhat a nép hülyítése, akár a választásokig! Nyomják is 120-szal! Még a csapból is az folyik, hogy „MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!” S’ láss csodát, mint kacsa a nokedlit, ezt a dumát is eszi a magyarok többsége! Közben senki sem foglalkozik azzal, hogy keresve a megélhetést, és sok esetben az új hazát, lassan egymillió honfitársunk menekült külföldre!

Ők azok, akik zöme kisemmizve, kifosztva ugyan, de Hegyeshalomtól nyugatra már megtalálták a kiutat, és minden ellenkező híresztelés dacára, nem is kívánkoznak vissza ebbe a pokolba!

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE