Kiemelt, Pécsi hírek

Pécsett is változott az adós személye

|

Pécstől a megmaradt adósságát is átvállalta a jóságos Állam bácsi. Ebből az alkalomból is Pécs polgármestere fényezte magát. Nem is kicsit, hanem nagyon. Azt nem tudom, hogy Páva Zsolt hol él. Ugyanis az adósság megmaradt, csak az adós személye változott. Tehát ezt az összeget is az unortodox adókból fizetik majd meg a Zemberek.

Az érdekes kérdés, hogy ez mivel ösztönöz, a pénzvagyon gondosabb kezelésére, a megfontolt a város fejlődését szolgáló döntésekre? Páva Zsolt szerint ez hasonlatos ahhoz, amikor egy fuldokló oxigénhez jut. Ez a választási oxigén. Jól meg is fogjuk szívni, mert a tiszta oxigén belégzése nagy galibát is okozhat. vhaza

Sajnos Pécs városvezetésére lassan úgy tekinthetünk, mint legnagyobb hangú, legrészegebb kocsmatöltelékre az ivóban, aki mindig mások pénzén vedel. Ivás közben nagy hanggal fényezi magát, tolakszik, kioktatja a kocsma népét, és a számlát mással fizetteti meg.

Az első adósságátvállalás óta is Pécs folyamatos hitelfelvételre kényszerült. Lassan nincs olyan közgyűlés, amely ne tárgyalna hitelfelvételről, mert a városunk is jobban teljesít.

Pécs városvezetése szeretné azt láttatni, hogy az adósságátvállalás azonos a tartozások törlésével, ez nem igaz. Az adósságszolgáltatást ugyanúgy az adófizetők, tehát a pécsiek finanszírozzák akkor is, ha azt nem az önkormányzat, hanem az egyre jobban teljesítő állam fizeti.

Az a kérdés, hogy Pécs cselekvő és aktív polgársága meddig kívánja finanszírozni a veszteségesen kezelt köztulajdont, a versenyellenes közbeszerzéseket, a versenyképtelen közmunkát, minőségellenőrzés nélkül a közszolgáltatásokat?

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE