Kiemelt, Pécsi hírek

Tettye Forrásház: Őszinte részvényem!

|

Metakommunikatíve sikeres a város. Szájkaratéban. Ugyanis ez évben május 9- én a győzelem napján Páva Zsolt, aki először eladta majd visszavette a pécsiek vizét. Legyen áldott az ő neve. A Pécsi egy eurós polgármester az otthon talált eurójából fizette ki a Pécsi Vízmű részvényeit. Milyen érdekes pont francia euróval. Mert a Suez is francia. A pécsi családok zöme hó vége felé nemhogy eurót, hanem ritka forintot sem talál a kasszájában.

Igaz Magyarország Alaptörvényében az van gránittal lerögzítve, hogy a jó kemény forintunk a törvényes fizető eszköz. 2011 húsvétján az Alaptörvény aláírásakor Pécs Fundamentumot adott ki.

„Mi, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselői fontosnak tartjuk, hogy az ország megújulása idején magunk is megfogalmazzuk alapvető értékeinket.” A pécsiek víze is érték. Eddig úgy hittük, hogy a pécsi víz, a pécsieké.pavazs

A mai városi közgyűlés tárgyalta a Támogatási megállapodás aláírása a Belügyminisztériummal című előterjesztést, amely a Suez – per lezárását, és a kifizetett hárommilliárd forint elkönyvelését jelenti Páva Zsolt szerint. Ez a támogatási szerződés egy pontja miatt azt jelenti, hogy a 100 százalékosan önkormányzati cégben hárommilliárd forintnyi részvényt szerezhet az állam. Aki nézte a közvetítést az láthatta, hogy a polgármester nem is cáfolta ezt.

Államosítják a pécsi vizet. Mert bizony ez burkolt államosítás. Most látható, hogy nagyon sokba került azaz egy euró. Három milliárdba, amit az adófizetők meg is fizetnek. Őszinte részvényem! Tapsoljuk meg Páva Zsoltot a pécsi tapssal. Mert megérdemli! Annak is ő volt az előterjesztője.

http://eugyintezes.pecs.hu/static/tempPdf/08-8-119-4.pdf

http://eugyintezes.pecs.hu/static/tempPdf/08-8-119-4h.pdf

http://eugyintezes.pecs.hu/static/tempPdf/08-8-119-4h.pdf

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. Névtelen

    És nem csak ezt hallgatták el.

    ↑ LinkVálasz
  2. Doki

    Lehidalnék, és dobnék egy hátast, ha a Tettyének lenne 3 milliárd értékű résvénycsomagja. Meddig hazudhat még a FIDESZ a pécsi lakosoknak? Igaz, ezt a hírt, csak elhallgatták, ami azért nem ugyanaz. Na, na. Miért volna más az elhallgatás és a hazugság? Egy tőről fakadnak.

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE