Ez-az-amaz, Pilvax Primőr

MEGHÍVÓ

|

Patacs-Rácváros Egyesület Devizahitel Pertársaság – jogi képviselőnk, Dr. Molnár Beáta ügyvéd egyeztető és tájékoztató fóruma, december 17. kedd 18 óra.

Helye: Pécs, Balokány – liget, Pepita Civil Szolgáltató Ház (belvárosból érkezve, közvetlenül a Kodály Központ parkolója után, jobbra. Parkolási lehetőség van és ingyenes, de a buszok is megállnak a Ligetnél)devizahitel59

 Kérjük megosztani, ismerősöknek tovább küldeni, és várjuk az újonnan belépőket! (aki nem jön el, azon nem tudunk segíteni.)

 A szerződés másolatát kérjük elhozni!

 A Patacs – Rácváros Egyesület elnöksége

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. bankuralomnak vége

  A zágrábi bíró még július elején adott igazat a horvátországi Frank Egyesületnek, amely a svájci frankban felvett hitelek jelentős drágulása miatt perelt be nyolc bankot.
  Dobronić az ítéletet azzal indokolta, hogy a bankok cselekedetei teljes mértékben ellentétesek a fogyasztóvédelmi törvénnyel, mivel nem tájékoztatták az ügyfeleket a lehetséges kockázatokról. A pénzintézetek változó kamatozású kölcsönöket kínáltak, a kamatokat egyoldalú banki döntésekkel, a hitelesek kárára változtatták, anélkül, hogy az ügyfeleik bármiféle információt kaphattak volna a számítási módszerről vagy a paraméterekről. Ezért a bíróság elrendelte, hogy a pénzintézeteknek fix kamatozás mellett, a szerződés napján érvényes árfolyamon kunára kell átszámítaniuk a hitel tőkeösszegét, a hiteleseknek eszerint visszakaphatják a bankoktól azt a pénzt, amennyivel eddig a jogosnál többet fizettek a hitelért.
  Azóta nemcsak a horvát devizahitelesek nyertek újabb pert, de az egész kelet-közép-európai régióban recseg-ropog már a bankuralom.
  http://delhir.com/cimlap/friss-hireink/18027-megmenekueltek-a-szerb-es-horvat-devizahitelesek-

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE