Kiemelt, Patacsi Pilvax

Angyalok őrizzék hosszú álmodat, Balu.

|

Elvették tőlem az ünnepeket. Gonosz a világ, hát hogy higgyek így bármiben? Az örömteli várakozás a szent estére, a friss beigli illata, a halkan suttogó gyertyák a fenyőfán, a harangszó és a csillagszóró sistergése, mind-mind lehullott és elfelejtődik ezen az ünnepen. 2013-ban sokunknak nem lesz a legszebb ünnep a karácsony.

Mert ismét emlékeznünk kell, mert ismét csak emlékezhetünk. Nem lehet visszafordítani az időt, nem lehet meg nem történtté tenni azt, ami már elmúlt. Márpedig most ismét elmúlt valami, ami már soha nem fog visszajönni. Könyörtelen világ.balu56

De ebben kell élnünk és ebben halunk is meg. Csak ő már nincs közöttünk, nem fog már jókat vitatkozni velünk, nem mond több nagy poént, és nem rajzol nekünk köröket. Nem vágja többé a fejemhez, hogy könnyű a közszférának, és azt sem mondja már, hogy dől a lé. Csak hallgat bölcsen és remélem, fentről is mosolyog, ezt a mosolyát őrizzük majd lelkünkben és szívünkben. Mindörökké.

Tudom örök a hosszú álom. 2013. december 23-án egy jó barát távozott, elhunyt szerkesztőségünk és a Patacs-Rácváros Egyesület kiváló tagja, Markulia Balázs. Balu. Békességet minden fájó szívbe.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YJCQw66jSdU]

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Vogi

  Balázs szeretünk, és szeretni fogunk amíg élünk!!!23 év, ez volt amíg ismerhettelek. Sokat adtál nekem. Köszönöm!!!! Nyugodj békében. :(

  ↑ LinkVálasz
 2. Magyari Jánosné

  Őszinte részvétem ,a családnak tudom milyen nagy fájdalom , közeli családtagot elveszíteni. Én is most veszítettem el az egyetlen még élő testvéremet . Dec. 18-án volt a temetése. Nem tudom ,mikor lesz megnyugvás.

  ↑ LinkVálasz
 3. Doki

  Köszönjük Bocsi Ylonának, hogy oly sok régi vita és eltelt esztendő ellenére is kifejezte szép gondolatokkal gyászát és részvétét Baluért.

  ↑ LinkVálasz
 4. Gazdag István

  Nyugodj Békében Balázs!

  ↑ LinkVálasz
 5. Lőrincz Miklós

  Balu Barátom!
  Nyugodjál Békében!!

  ↑ LinkVálasz
 6. Keresztes László Lóránt

  Döbbenetes a hír. Őszinte részvétem a családnak, barátoknak.

  ↑ LinkVálasz
 7. VERITAS

  Első volt , akit megismertem a Pilvaxból. — A találkozóhely , ahol mindenki reményt kaphatott.– Szerény volt,és csendes. Belül biztosan háborgott is, –hiszen devizás volt, –de halvány mosollyal szolgált a pultnál. Nem tudtam, hogy Ő Balu. Már késő gratulálni remek cikkeihez…. Szegényebbek lettünk pilvaxosok….. Megnyugvást családjának!….

  ↑ LinkVálasz
 8. Doki

  Folyamatosan osztjuk meg. Bár adná Isten, hogy ne kellene.

  ↑ LinkVálasz
 9. Markulia Edmond

  Doki! Letaglózva , a sírás határán vagyok ! Megkérlek oszt meg a fészbukon! A testvérek, unoka testvérek szétszórva nyugaton ! Sok Markulia sír most velem együtt !!

  ↑ LinkVálasz
 10. Névtelen

  Megtörtem a hír hallatán… Nyugodj békében, Balu!

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE