Pilvax Primőr, Pilvaxwélemény

Megtapsolhatják magukat a pécsiek

|

Pécs igen sikeres polgármestere a “Pécsi Taps” rögzített önkéntes műnyilvántartásba vételét kezdeményezte 2013 szeptemberében. A 08-8/710-15/2013 iktatószámú előterjesztés szerint, amit maga Páva polgármester terjesztett elő a Kodály Központban tartott újévi koncerten játszott Radetzky – induló alatt vezényelt tapsrendet, amely komoly, művészeti értékkel bír véleménye szerint, így hagyománnyá kell tenni.

“A Pannon Filharmonikusok Zenekar, Bogányi Tibor vezető karmester, valamint a koncertbe bekapcsolódó pécsi közönség együttes előadása különleges kohéziós erőteret hozott létre, amelyet érdemes “Pécsi Taps” névvel megörökíteni.”pecsitaps

A remek ötletet tett is követte, minek totojázni, mint az elszámoltatásnál, a közpénzek pazarlásának megakadályozásánál, vagy a buszkiszervezés felderítésénél. A tett halála az okoskodás, és amúgy is Pécs folyton sikeres. A városi közgyűlés 273/2013. (09.19.) számú határozata alapján a megvalósulás útjára lépett minden pécsi álma: A PÉCSI TAPS!

2014. január 2-án a Kodály Központban a Pannon Filharmonikusok újévi koncertjén Páva Zsolt igen sikeres polgármester óriási bejelentést tett. A pécsieknek immár hivatalosan is saját tapsuk van, hiszen az újévi hangversenyen immár hagyományosan elhangzó tapsrendet sikerült levédetni a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál “Pécsi Tapsként. A tanúsítványt át is adta Horváth Zsoltnak, a zenekar igazgatójának.

Az elmúlt évről szólva annyit mondott, hogy Pécs sikeres esztendőn van túl, s azt kívánja minden leendő pécsi polgármesternek, hogy rosszabb évet ne zárjanak. Nem tudom hol él Páva Zsolt, milyen elefántcsonttoronyban? De egy biztos, hogy nem a valós Pécsen.

A pécsi tapsot alkalmazhatjuk a következő helyhatósági választásokon is. Tapsoljuk ki a hatalomból ezt az alkalmatlan városvezetést, mert ők a város urai lettek. Nekünk szolgák kellenek. A közt szolgálók.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Szent Mihály Arkangyal Asztaltársaság

  Lassan 3 éve már, hogy folyamatosan mondjuk; civil összefogást! Minden körzetben ki kell választani egy becsületes és megbízható embert, akit a közösség jelöl, majd reá szavaz. Ez lenne az igazi forradalom. Alkotmányos, demokratikus és még is változást hozó.

  ↑ LinkVálasz
 2. Doki

  A pécsi városvezetés vastapsot érdemelhetne, de csak akkor, amikor vasra verik őket!

  ↑ LinkVálasz
 3. Vogi

  Akúrvaéletbe ezt is megértem!!!!! Milyen szép is az élet! A pofon is egy taps ha hallgatjuk nem? Kívánok nekik sok tapsot! Rokonságnak meg barátoknak jó egészséget hogy jó sokáig tudják hallgatni. Nekünk meg földi halandó parasztoknak munkát kenyeret!! Mi tapsból sajnos nem élünk meg.

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE