Kiemelt, Magyar Közélet

Navracsics úr – mondjon le!

|

A Hír TV Magyarország élőben, műsorában szerda este adott nyilatkozata alapján felszólítjuk önt: MONDJON LE!

 Az ön ominózus szavaira reagálva: 2002-től 2010-ig egyikünk sem „vígan” vett fel devizahiteleket, csak éppen a legtöbb helyen erre beszéltek rá minket! Pl. jó pár autókereskedésben nem is adtak készpénzért autót, csak devizahitelre! Érti?!

Azért vettünk fel ilyen gyalázatos hiteleket, mert a magyarországi nyomorbérekből nemhogy lakást vagy autót, még egy mosógépet, de egy nyamvadt hajszárítót sem lehet készpénzért megvenni, hála az önök adótörvényeinek, elvonásainak, amin a fantasztikus rezsicsökkentés sem változtatott…mavracsics

Persze, ezt ön nem értheti, hiszen nem ismeri azt a fogalmat, hogy: anyagi gond… éhség, olcsó kínai cipő, akciós élelmiszer, rettegés a hónap végétől, szegénység, sárga csekkek terrorja, stb.

Késő bánat, eb gondolat, már belátjuk mekkora ostobaság volt anno önökre szavazni. És így már értjük, ön miért nem érti, vagy miért nem akarja érteni a bajban lévő 4,5 millió magyar szavazópolgár kilátástalan, elkeseredett helyzetét, amibe önök és az előző kormányok sodorták őket! Az ön kormánya hónapok óta hiteget minket a végleges megoldással, ám valójában csak gyáva színjátékot űznek velünk, félrebeszélnek, halogatják a megoldást (hová lett például a nagy megmentőnek beállított Doubravszky úr?)

Az árfolyamgát reáerőltető reklámozása csak újabb véget nem érő adósságspirálba kergetné a már amúgy is tönkrement embereket nem mellesleg szentesítené a csalást.

Mert bizony a hatályos magyar törvények szerint ez történt! Ha ezt önök nem tudják, alkalmatlanok a havi milliós fizetésükre! Mikor merik már végre kimondani, hogy CSALÁS történt? Ez lenne a kisebbik rossz önökre nézve (nem pedig a Kásler féle agyonlövetés…)

 Javasoljuk, most már inkább ne dolgozzanak SEMMIN!

Mert eddig azt tapasztaltuk, valahányszor „Európában egyedülálló módon” meg akartak segíteni minket, amíg az önök „szakértői” hasonló bankmentéseken “dolgoztak” – havi milliós fizetésekért -, az nekünk csak rossz volt, újabb csalódást okozott!

Nagyot csalódtunk most már önben /is/ Navracsics úr!

És nemcsak önben, hanem a pártjában, és az egész Parlamenti pártszínjátékban: a saját zsebükön kívül senkit se képviselőkben, akik a magyar szavazópolgárokénál 10-szer 20-szor nagyobb fizetésekért, jövedelmekért a végsőkig védik a bankokat. De itt a vég…

Vegyék már észre, hogy a szomszédos országok egyetlen tollvonással megszüntették a „devizahitel” nevű nemzetgyilkosságot. Mert nekik fontosabb a saját szavazópolgáraik és az országuk gazdasági helyzete, mint a bankokkal való – nyilván nem érdektelen – bratyizás.

A „devizahiteltől” sújtottak nagy valószínűséggel többet soha nem fognak hitelt felvenni, önök most már hiába bratyiznak a pénzhatalommal.

Ezt akarták elérni az önök nagy eszű szakértői?

És még valamiben vagyunk egészen biztosak, hogy többet Önökre nem fogunk szavazni!

 Bebizonyosodott, hogy a Kúria alkalmatlan a feladata betöltésére, nem kéne az Európai Bírósághoz szaladgálni, mert a probléma egyáltalán nem “bonyolult”, tucatnyi hatályos magyar jogszabály alapján kimondható a “devizahitelek” érvénytelensége, Btk-ba ütközése.

Isten ments, hogy ez ügyben “jogszabályalkotás”-t végezzenek!

Akkor aztán megnézhetjük magunkat.

 Navracsics úr: felszólítjuk: mondjon le!

Patacs-Rácváros Egyesület Pertársaság

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. Névtelen

    Azt gondolom meghibbant már Ő is ! Mint jogtudós ennyi év alatt igazán rájöhetett volna már, mekkora jogtiprás történt hazájában. Vagy neki nem hazája? Nevéből ítélve horvát származású. Nem jutott el a füléig Horvátország nemzetvédő gyors intézkedése, orszguk, nemzetpolgáraik védelme? Ronggyá szakadt Navracsics Úr a becsülete! Kell még továbbra is a bársonyszék Önnek, s a pénzes jól fizető állás folytatása? Nincs hatalom, mely ennyire széttépte nemzetünket, mint az Ön által is képviselt uralkodó maffia kormányzat! Szégyen,amit művelnek milliós honfitársukkal! A türelem nem biztos hogy kitart ,ha így folytatják a végsőkig tűrő milliós tömeggel! Nem az orosz rabol már, hanem Önök Navracsics úr, akik magyaroknak vallják magukat, s idegen érdekeket képviselnek társaival együtt, elárulják népüket! Szemétdombra sem méltók, mert a szemetet is jobban tisztelem Önöknél! Hatalmat kaptak, s országrombolásra fordították, bűzlenek, mint a két hete .partra vetődött cápa. Azt most takarítják el. Remélem, mi is takarítunk! Mert a haza nem eladó! Se népünk, se földünk, sem vizünk! Önök viszont eladók! Vigyék!

    ↑ LinkVálasz
  2. Névtelen

    Uraim! Szívemből és sokunk szívéből beszéltek! A Parlamentben a mi pénzünkön trónoló kormánypárti senkiháziak és a műbalhé másik oldalán színjátszó álellenzék akkora kárt okoztak Magyarországnak, mint a világháborúk!! Családok ezreit tették fölönfutóvá, tönkre tették a jogállamot, a közigazgatás egy bürokratikus tragédia! A perillleték felemelésével tudatosan akadályozzák a bajba jutottak jogérvényesítési lehetőségét! Ezek az emberek bűnözők!!! Hazaárulók! Nagyobb kárt okoztak, mint a külföldi megszállók. Most megint suttyomban jönnek az oroszok. Ez egyszerűen nem lehet igaz ami ebben az országban 2014-ben megtörténhet!!!!

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE