Kiemelt, Magyar Közélet

A Nemzet Golyóstolla Pál egy perce

|

Pali bácsi nem feledünk, amíg élünk! Gondoskodsz róla. Hol szabálytalanul parkolsz, hol a NOB különböző járatja le magát és vele az országunkat is. Ugyan 2011 húsvétján Schmitt Pál köztársasági elnök és a nyuszi meghozták a gránitszilárdságú Alaptörvényt, amit látványos keretek között alá is írt az államfő.

Aztán majd két hónappal az aláírás után az MTVA és a Mega Film egy perces megaprodukciót csinált az áprilisi eseményből. Ez mindössze 6.5 millió + áfába került a magyar adófizetőknek. Drága egy perc volt, de talán meg akarták örökíteni, hogy egyszer nem vétett helyesírási hibát Magyarország Elnöke.schmitt

Az egészben az a bibi, hogy az Alaptörvényt már 2011. április 25-én alákarcolta az elnök, de 2011. június 16-án kötötték egy szerződést egy olyan videóról, amelyen Schmitt Pál akkori köztársasági elnök aláírja az új Alaptörvényt. A szerződésben azt rögzítették, hogy a szerződés a köztük “a tárgyban korábban kötött szóbeli megállapodás utólagos írásba foglalása”. Teljesen jogszerű, sőt ebben Isten ujja van úgy, mint Pécsett.

Történt ugyanis, hogy 23 millió forintot fizet ki Pécs Megyei Jogú Igen Sikeres Város istenujja4önkormányzata Bencsik István Kossuth-díjas szobrászművésznek a Tettyén felállított Isten ujját ábrázoló szobráért. Páva Zsolt Pécs polgármestere szerint azért vállalták a teljesítést, mert azt a város két korábbi polgármestere is megígérte a művésznek, szóban. El is hisszük. Mert a hit ennek a kormánynak is fontos, hiszen keresztény konzervatív. Pali bácsi, ugyan nem hagytál mély nyomokat a regnálásoddal, de azért nehezen feledünk el. Mert a mindent aláíró, a Nemzet Golyóstollát nem is lehet.

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WRLi86Z1FHg]

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE