Filmek

Chuck Norris 74 éves, vagy ki tudja?

|

Talán nem véletlenül született róla annyi vicc, mert ez általában a népszerű emberekre jellemző. Chuck Norris a világon mindenhol népszerű, és nem a színészi teljesítménye miatt, bár el kell ismerni, egy-két filmjében már szinte azt is megcsillogtatta. Jó akciófilmeket készített, mint volt profi karatés hihető és jó beállításokkal, jó koreográfiákkal.

chuck65 profi meccséből mindössze ötöt vesztett el, és 1972-ben kezdte igazi színészi karrierjét az első és utolsó olyan filmben, melyben nem ő volt a győztes. Volt nála jobb is, úgy hívták: Bruce Lee. A sárkány útjában még szinkronhang sem kellett, nem szólalt meg, de a római Colosseumban vívott párbaj még ma is emlékezetes.

Ezt követően már abszolút főszereplő volt minden filmben és ontja is őket, meg aprítja a gonoszokat. Korai filmjei közül nekem a legjobban a Néma düh tetszett, majd jött a Missing in Action sorozat, melyet még hang alámondással nézhettünk a 80-as években, kalózkazettákról. Jól elkészített, izgalmas, látványos filmek voltak. A 3. részét már testvére, Aaron Norris rendezte, majd ezt követően még sok más filmjét.

chuck régenEkkor készültek olyan klasszikus akciók, mint a The Delta Force, a Tűzjáró (ez inkább szórakoztató kalandfilm), A hős és a terror. Aaronnal jött könnyedebb, vígjáték elemekkel is megspékelt film, mint a Szuperhekus kutyabőrben, és keményebb, mint a Hellbound. Az elnök zsoldosában már kevesebbet mozgott, átadta a terepet fiatalabbaknak. Ennek mindkét részét már fia, Eric Norris rendezte. De akkor már 60 éves volt. 2005-ben a karátos védelemmel búcsúzott volna, ha nem rángatják össze a szuper-múmia akcióhősök veterán csoportját, amelynek 2012-es második részébe 72 évesen ő is beszáll. (The Expendables)

Ma 74 éves, 1940. március 10-én született.

Chuck Norris egyszer Big Mac-et kért egy Burger Kingben. És kapott.

Chuck Norris egy forgóajtót is be tud vágni maga mögött.

chuck viccChuck Norris 20 perc alatt nézi végig a “60 perc” című tévéműsort

Chuck Norrisnak 12 holdja van.Ezek közül az egyik a Föld.

Nincs evolúció, csupán azon élőlények listája, akiket Chuck Norris élni hagyott.

Chuck Norris elszámolt a végtelenig. Kétszer.

Az ókorban Chuck Norris azért nem lehetett Gladiátor, mert az Oroszlánok nem egyeztek bele.

És viccből még sok van, bizonyítva, hogy tényleg népszerű színész. Filmjei szinte minden héten valamelyik csatornán szerepelnek, a Walker folyamatosan megy.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE