Ez-az-amaz, Kiemelt

Kormányzati civilek a tiszta választásokért

|

A Békemenet először a paksi bővítés megvédésére szólította fel a résztvevőit, de már a cél megváltozott. Mert a cél szentesíti az eszközt. Készülődünk, szerveződünk

„Eldőlt, hogy március 29-én, szombat délután indul sorsdöntő útjára a Békemenet: a választások sikeréért, tisztaságáért, a megkezdett út folytatásának jogáért, Magyarországért. Utunk célja a Fidesz nagygyűlése lesz, melyet a budapesti Hősök terén tartanak. Ha egyetért céljainkkal, kérjük, erejéhez mérten támogassa egyesületünket, mely nem kért és nem is kapott állami támogatást, minden eddigi vállalkozását önerőből s a meneteken résztvevők áldozatvállalásával hajtotta végre. (Békemenet Magyarországért Egyesület elnöksége)bekemenet

A március 19-én tartott sajtótájékoztatón Csizmadia László azt mondta, hogy nemzeti – társadalmi szerződést kívánnak átadni Orbán Viktor miniszterelnöknek. Széles Gábor szerint az ellenzéknek nem sikerült úgy beállítania a Békemenetet, mint hogy ha ez valamiféle párthoz kötődő együtt gondolkodás lett volna. Ezek után Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum elnöke elmondta, hogy a Békemenet célállomása március 29-én a Fidesz nagygyűlése lesz. Természetesen nem köthető egyetlen párthoz sem a teljesen civil szervezet ténykedése, a röplapjai és óriásplakátjai sem.

Az igen érdekes, hogy a választások tisztaságát féltik. Kitől? A 2/3 – tól? A törvények és a Nemzeti Választási Bizottság is úgy van alakítva, hogy abban hiba nem lehet. Egy biztos, hogy március 29. után majd megindul a számháború.

A szervezők szerint 1956 óta nem voltak annyian tömegrendezvényen, mint amennyien a jövő szombati Békemeneten lesznek. Széles Gábor szerint több mint 1 millióan lesznek. Gondoljunk csak bele minden tizedik magyar. Láttunk már sok számháborút.

https://www.youtube.com/watch?v=cun6c6mAIFs

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE