Kiemelt, Pilvax Primőr

Elcseszted Kristóf!

|

Mármint Kolumbusz. Behurcolta ide az akácot, amit most a Fidesz körömszakadtáig védelmez a gaz EU ellen. Mert az akác nem őshonos. Semmi nem változik annyit, mint a múlt hazánkban. Nem találunk olyan utólag gyártott feljegyzést, hogy már Árpád hős hadai az akác alatt pihenték ki a honfoglalás fáradalmai? Árpád hadai harcoltak Európa ellen. Kalandozásnak hívták. Kifosztották Nyugat- Európát. Tulajdonképpen a Fidesz az Árpádi hagyományokat ápolja, csak most nem lóval mennek Brüsszelbe, hanem repülővel, és a Nyugat foszt ki bennünket.

Vajon a magyar cukorgyárak kinek cseszték a szemét, mert a cukorgyártásunkra is halálos csapást mértek már az Uniós tagságunk után. Némi magyar önérdek képviselői kollaboráns segédlettel. A cukorrépa sem volt őshonos.

Mi lesz a krumplival, a kukoricával? Azt is Kolumbusz hozta. Azok sem őshonosak. Ellenük is lesz hadjárat? Vagy a dohánnyal, az is az Újvilágból jött, de az ellen nem berzenkedik senki, mert sok dohány van benne.tojas

Igaz azt még nem hallottam, hogy az akác vagy az akácméz rákot okozna, de a dohányról már igen.

Biztosan valamilyen érdekcsoportnak szúrja a szemét az akác. Amely gyönyörűen és nagyon jó illattal virágzik.

Szóval Kolumbusz Kristóf a hibás. Most hozhatná a tojását. Talán Brüsszelben is ismerik a legendát. 1493-ban a Mendoza bíboros tiszteletére adott vacsorán megkérdőjelezték Kolumbusz érdemeit és fejéhez vágták, hogy akárki felfedezhette volna az Újvilágot. Ekkor Kolumbusz fogott egy tojást és azt mondta, hogy ez annyira egyértelmű, mint egy tojást a csúcsán megállítani. Sorra próbálkoztak a jelenlévők, de senkinek sem sikerült, míg végül Kolumbusz betörte a tompább végét a tojásnak, amely így a horpadt csúcsán már képes volt megállni az asztalon. A tanulság tehát annyi, hogy minden bonyolult problémát egyszerűen meg lehet oldani, ha tudod, hogyan kell csinálni.

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. nemzetárulás?

    “Biztosan valamilyen érdekcsoportnak szúrja a szemét az akác. Amely gyönyörűen és nagyon jó illattal virágzik.”

    Az akácfa a magyar tájtól, a Kárpát-medencétől idegen, rendkívül kártékony és agresszív növény, amelynek elterjedése kipusztulással fenyegeti őshonos erdeinket – jelentette ki Kövér László azzal kapcsolatban, hogy Medgyessy Péter meghirdette az Akácfa-mozgalmat.

    http://www.es.hu/lant-as;az_akac_kartekonysagarol;2003-01-03.html

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE