Magyar Közélet, Pilvax Primőr

Devizahitel – “Házi-őrizetben”

|

Ha netán valaki arra adná a fejét, hogy Magyarországon forgatni kívánna a házi-őrizet intézményéről, csak keresnie kell egy devizában nyilvántartott családot. Bár a különbségek szembetűnőek a gyanúsítottak és az állami fedezettel történő uzsorázott réteg között, hiszen az elkövetőnek megélhetése biztosított.

Házainkba, lakásainkba évtizedekre bezárva, lehetőségek, új élet, szabadság, jogállam felfüggesztve, négymillió ember a jogainak érvényesítésétől eltiltva, megbélyegezve.

haziorizetben

Ezt a megkülönböztetett, másodrangú állampolgárokká ledegradált kialakított környezetet súlyosbítja, hogy az elkövetői réteg egy szűk körön kívül, a tudással, információkkal rendelkezőket felszámolta, likvidálta soraiból. Nem véletlen tevékenységük fokozódása, hiszen csak emlékeznünk kell egy elhíresült párbeszédre: – Mi az, hogy én erről nem tudtam?

– Azért elnök úr, mert így hitelesebben tudta tagadni létét?

Hát itt tartunk tisztelt honfitársaim, a lakossággal kapcsolatot tartók, néhány helyen szintekkel feljebb is tudatlan, iratokból másolgatók, fogalomnélküli, tudást nyomokban sem tartalmazókat állítottak a pénzügyi termék beazonosításának megakadályozására.

Azért készültek valamilyen szintű lelepleződésre, hiszen visszakövetve, néhány a devizában nyilvántartott társadalmi réteget “Védők” előéletét megvizsgálva, tevékenységüket a problémák megjelenése előtt (alvó ügynökök) előkészítették és vártak az aktivizálási parancsra.

De önmagában jelentéktelenné válna tevékenységük, ha a hatóságok, szakmai, pénzügyi, pénzintézeti, banküzemi tevékenységekkel, annak szabályozásával, pénzügyi felügyeletek, mindenkori jogszabályi környezetével tisztában lennének, de sajnos ez nem így van. Tehát nem csak a jogfosztott állapotot kell felszámolnunk, hanem “sziszi-fuszi” munkával alternatív gyorstalpalón képeznünk kell bíráinkat, ügyészeinket is.

A Kúriát azért nem sorolom ide, mert megcsorbult, szakmaiatlan, szakbarbarizmus az, melyet, mert fel vállalni. Elődeik biztosan büszkén tekintenek fel rájuk, hiszen ők egy szabadságért kiálló, küzdő miniszterelnököt is halálra tudtak ítélni, ügyészi javaslatra. Remélem az élettől a legsúlyosabb, legkegyetlenebb viszontválasz nem marad el.

Nemzetünk legtragikusabb időszakát éljük, hiszen nincs egyetlen ember sem nemzetünk templomában, aki ne áldozná, és ne áldozta volna fel a pénzügyi stabilitás oltárán a magyar nemzet közel felét. Elődeinknek legalább meg volt a lehetősége, arra, hogy láthassa, felismerhesse ellenségeit, fizikai létüket beazonosíthassa, nekünk nem adatott meg ez a lehetőség.

Olyan helyzet, mint napjainkban tapasztalhatunk Magyarországon, soha nem fordult elő, hiszen az Államérdek, az Állammal való lojalitás, cinkosság cselekvőképtelené teszi a magyar Országgyűlés minden egyes tagját 2004 óta, napjainkig.

Voltak nemzetárulók Magyarország történelmében, de ennyi, egyszerre, soha. Nem is értem minek kellett alaptörvény, vagy korábban alkotmány, hiszen a pénzügyi stabilitás oltárán, korábban és jelenleg is felfüggeszthető a jogállam keretei.

Magyarország 2008-óta szabadon rabolható, uzsorázható, jogfosztott börtönállammá vált.

A Magyar Állam többre tartja egy többszörös gyilkos kártérítési igényének kifizetését, minthogy a becsületes, adófizető, szándékosan jogfosztott és végletekig uzsorázott társadalmi rétegtől bocsánatot kérjen, és kártalanítsa, hiszen megmentettük hazánkat 2008-ban, az azonnali államcsődtől.

“és még azt merik mondani, hogy Magyarországon nincs halálbüntetés, akkor a devizában való nyilvántarthatóságot minek neveznék?”

Grell Antal

B.É.CS.

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Kásler pere szemfényfesztés

  Kásler pere szemfényveszés!! A korrupt kúria a az EU bíróság döntését teljesen félre csúsztatva (miszerint a magyar törvények pontosan megmondják mit kell tenniük) hozott egy álságos hazug, az adósok számár győzelemesnek látszó ítéletet. Lófaszt. Ezzel az ítélettel akarnak megágyazni annak az újabb törvénytelen, korrupt és hazug jogegységi döntésnek, amellyel azt akarják kőtelezővé tétetni az alsóbb fokú bíróságokkal, ha az MNB közép árfolyamán váltják át a devizát, akkor mindjárt rendeben is van a szerződés, a semmisségi okot kiküszöbölték. Lófaszt. A semmisség oka, hogy egy devizathitel sem felel meg a kölcsön kritériumának, mert forintot kapott mindenki!!! Ekkor pedig csak kamat jár, semmi más. Most is keverni akarják a kölcsön, a hitel és a pénztartozás fogalmát. Akármit is kamuzik ez a szégyentelen, korrput sarlatán szakma szégyebe béna gittetylet (elkúria) attól még az összes ilyen szerződés a törvény erejénél fogva IPSO IURE semmis. Akár tetszik nekik, akár nem. Remélem megérem még, hogy a kúria összes korrput bíráját láncra verve viszik el. Alávaló gazemberek, a megbízó, búnöző, csaló, szemét családgyilkos bankármaffiózókkal együtt.

  ↑ LinkVálasz
 2. elkúrianak, hogy többé ne q-ja el

  László Gácsi véleménye figyelemre méltó! Ajánlom elolvasásra!

  Figyelem! A Kúria hónapokkal előrehozta a devizahitelekkel kapcsolatos jogegységi határozatának meghozatalát, amire a Kormány vár állítólag, hogy ők meg a legújabb (x-edik) adósmentő csomagjukat az alapján dolgozzák ki!

  Valami történt, módosították a tervet az eredeti verzióhoz (ősz) képest. Új terv született, nekem nagyon úgy tűnik, az önkormányzati választásoknak nem mernek nekiindulni úgy, hogy hitel ügyben valamit nem villantottak.

  Túl kockázatosnak találhatták, és a sikerre kevés esélyt látnak a tekintetben, hogy további időhúzással meg maszatolással fenntarthatnák azt a látszatot, hogy ők valóban tesznek a bankok álltali teljes nemzetlerablás ellen.

  Valószínűleg a háttérben megszületett egy új paktum, mert már a bankok is úgy látják, gyorsan le kéne ezt az egész ügyet oly módon zárni, hogy az széles tömegek számára bemagyarázható, megnyugtató és elfogadható legyen, – az emberi igazságérzetet pozitív módon stimulálja – de e mellett a már jogtalanul elrabolt, és az Országból kihordott extraprofit megmaradjon, ill. a pénzcsapok csak minimális szűkítéssel, de tovább működhessenek.

  Meglátásom szerint ezen paktum értelmében az árfolyamrést, – mint a legelhanyagolhatóbb mértékű jogszerűtlenül beszedett tételt a kölcsönnek nem nevezhető rablási mechanizmusból – oda fogják adni az adósoknak, akár visszamenőlegesen is, de csak akkor, ha az állam garantálja, (és garantálni fogja, ahogy szokta), hogy, a jövőben semmilyen pénzügyi felügyeleti szerv, vagy a NAV nem fogja vizsgálni, hogy történt e valódi deviza mozgás, mi alapján változtatták az ügyleti kamatot, stb… szóval az összes többi problémát.

  Ja, és szerintem az is szerepel ilyenkor egy ilyen háttéralkuban, hogy ne legyenek elszámoltatva azok, akik asszisztáltak tevéssel v. mulasztással hozzá, ill. maguk követték el a bűncselekményeket. Érzi a parazita meg a politikai un. elit is, hogy most már túlhaladtak azon a ponton az események, amikor még kezelhetőek, és elhárítandó a teljes törvényességi vizsgálatot, és annak eredményeképpeni vagyonvesztést, azaz minden jogtalanul elrablott forint kamatostul való visszaadását, megpróbálnak elé menni a dolgoknak, és szócsöveiken (Kormány) keresztül bedobják majd a legújabb, szerintem a fenti dolgokat tartalmazó mentőcsomagot.

  Szegény Varga Mihály nem győzi már hajtogatni, hogy csak olyan megoldás jöhet szóba, ami megőrzi a bankrendszer stabilitását.

  Ez a banda abban bízik, hogy a nem devizahiteleseket, és főleg a betéteseket megint a devizahitelesekkel szemben bírják kijátszani. Ócska, undorító suttogó propaganda.
  Mindenesetre valami változás történt az eredeti forgatókönyvhöz képest, ez jól látszik, engedélyezték a Kúriának, hogy mostmár kimondhatják az árfolyamréssel kapcsolatos – eddig is egyébként teljesen egyértelmű – evidenciákat.

  És így már, hogy megengedték nekik, érdekes módon ki is mondják az egyértelműt. Egyébként higyjétek el, ez a kollaboráns csűrhe nagyon betojt ám Kásler mozgalmától.
  Na nem a jelenleg 0,5 – 0,6 %-nyi szavazója miatt, hanem az eszme miatt amit képvisel, mert az olyan, hogy ha nem sikerül időben nekik hatástalanítani, könnyen lehet az még 50 – 60% is egyszer.

  Mert előbb-utóbb minden, a jelenlegi Kormányra szavazatát leadó adós (deviza és forint) rá fog jönni: csúnyán át lettek vágva. ÉS NEM CSAK A BANKOK RÉSZÉRŐL!
  Szóval látunk itt mi még őszig csodákat, majd meglátjátok.

  https://www.youtube.com/watch?v=9MAXQXkWnjY

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE