Kiemelt, Pilvaxwélemény

Devizahitelesek. Kecskére a káposztát

|

„Amikor a kormány pénze a bankároktól függ, akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít. A kéz, ami ad, felette van a kéznek, ami kér. A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak, és nincs becsületük, kizárólagos céljuk a nyerészkedés”. (Napóleon)

 A Magyar Bankszövetség képviselőivel tárgyalt Varga Mihály, de az NGM nem árult el részleteket a tárgyalásról. A bankszövetség főtitkára, Kovács Levente szerint eljött a gazdasági megoldások helyett a jogtechnikai megoldások ideje jött el a devizahitelesek ügyében.

A bankok által generált devizahitelezési boomnak köszönhetően ma Magyarország Európa egyik legkiszolgáltatottabb országa. Túlzóak az állami aggodalmak a devizaalapú és különösen a jenalapú hitelezés kockázataival kapcsolatban. Ezt nem sokkal a 2008. évi válság kirobbanása előtt mondta Csányi Sándor az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.kecskekaposzta

Korábban azért lobbizott Csányi, hogy a devizaalapú lakáshitelekre ne legyen állami támogatás, ami tovább ösztönzi a hitelfelvételt. A devizahitelezés problémáinak a kialakulásáért felelősek az egymást legyőzni akaró bankok, a hitelfelvevők egy része is, de a vészjelzéseket figyelmen kívül hagyó kormányok is.

Megjegyzem, hogy a lakossággal egy időben az ország is, sőt a települések nagy része is eladósodott. Az állami túlköltekezés miatt az egyre növekvő adósságállomány a lakosság elől elszívta a hazai hitelforrásokat, Az állam jelentősen megdrágította a forinthiteleket. A háztartások az olcsó fogyasztás reményében, valamint az állami lakástámogatási rendszer fokozatos megszüntetése miatt a „devizahitelt” vették igénybe egyre nagyobb mértékben. Az eurózónához való csatlakozásunk és a gazdasági növekedés hamis illúziójában a kormányok semmiféle törvénnyel nem korlátozták a hitelfelvételt. Azért nem, mert a „devizahitelezés” valamelyest ellensúlyozta a folyamatos megszorítások miatt az egyre rosszabb növekedési kilátásokat.

Kecskére a káposztát tipikus esetével szembesülünk. Ötödik éve tárgyalgatnak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Csaló gazemberek kormánya, a rabló törvényt akar!!

  a törvény kidolgozását arra a Dr. Trócsányi Lászlóra bízták, aki az OTP BANK jogi képviselőjeként vett részt egy devizahitelesek (PITEE) által indított közérdekű perben, arra enged következtetni, hogy a készülő törvény valójában a bankok törvénytelenségeit, a csalások teljes körű feltárását, számonkérését és a felelősök elszámoltatását készül elodázni, és a bizonyítottan tisztességtelenség miatt semmis szerződések százezreit próbálja törvényesíteni. Egy konkrétum: A sokszor emlegetett “adósoknak visszajáró” milliós összeget a tisztességtelen szerződések miatt felhalmozott követelésből írnák jóvá, vagyis egy virtuális összegből vonnának le egy virtuális összeget. – Devizahiteles szervezetek az adósok érdekében elvárható tisztességes és méltányos kormányzati döntésben bízva,

  ↑ LinkVálasz
 2. Menyhért Péter

  Kedves barátaim!
  Az EGYETLEN BANKÁRMAFFIA BŰNÜGY érdemben tavaly július 2-a óta ott van az összes ügyészség, a Kúria összes vezetője, a bíróságok vezetői, a közjegyzői, végrehajtói kamarák vezetői, a kormány, a képviselők és az összes parlamenti párt asztalán. Minden kormánydöntés és minden Kúria döntés előtt eljuttattuk az anyagainkat, és egyik döntéshozó testület sem határozott ellenünk.
  A büntető eljárás objektív bizonyítékait a bankok dokumentumai és azok hiányai alkotják; a vád tanúja a Kúria polgári kollégiuma lesz. A két jogegységi határozat teljes mértékben alátámasztja a feljelentés jogalapját. Több mint egy év alatt több száz jogásszal konzultáltunk, de senki nem tudta cáfolni, vagy megkérdőjelezni a büntető vádunkat.
  Kérdezhetné bárki: miért nem indult már el a büntetőeljárás?
  Az ügyészség szabotálja a nyomozást, mert ha érdemben elkezdenék, akkor dőlne ki a bankokból a bizonyíték!
  Don csányi orbán és polt kenyesrespajtása, és fogalmunk sincs,, hogy melyik parlamenti pártunk mennyi tőlünk lopott fekete pártpénzt kapott. Kivétel nélkül mindegyik: még az lmp és a jobbik is.
  Vajon miért rettegnek attól, hogy a magyar államnak le kéne foglalnia a magyarországi kereskedelmi bankok teljes vagyonát? Semmi nem dőlne be, hiszen a devizásoknak kiadott cca 7 ezer miliárd Ft hitelt kisebb részben 5%, többségében 2% MNB tartalék alapján teremtették! Ez a pénz sohasem volt a külföld vagy a betétesek pénze: ez a MI JÖVŐBENI MUNKÁNK magyar törvények által idegen zsebekbe KREÁLT előzetes ellopása.
  Ne felejtsük el:
  1. A szerződések nem “okiratok”, hanem a bűncselekmények eszközei csupán!
  2. A devizacsalás a magyar államot (tehát MINDEN MAGYART CSECSEMŐTŐL AZ AGGASTYÁNIG!) ugyanolyan mértékben meglopta, mint az adósokat.
  3. A bűnözőnek nem JÁR KAMAT ÉS KÖLTSÉG!
  4. A büntetőeljárás vége a vagyoni és nem vagyoni károk megállapítása mind a másfél millió meglopott ügyében!
  Sajnos, a devizásokat védők még mindig nem értik: polgári peres úton SOHASEM LÁTHATÓ A SZERZŐDÉSEN KÍVÜLI MEGLOPATÁSUNK, amelyek egyedül és kizárólag a tartozás növekedését okozzák.
  Ha az összes ügyvéd és devizás szervezet félretenné az egyéni büszkeségét; anyagi és politikai érdekét, és csatlakozna a Közösségi Feljelentéshez, amit akkor már nem csak a DAC csoport és a Radikális Bankellenes csoport jegyezne, hanem az összes szervezet; és ne csupán 300 aláíró lenne, hanem 20-30 ezer, akkor a poltpéteri bagázs nem merné tovább ELVONNI A MAGYAR FÜGGETLEN BÜNTETŐBÍRÓSÁG JOGKÖRÉT!

  ↑ LinkVálasz
 3. A KÚRIA SZÁNDÉKOSAN FÉLREVEZETTE MAGYARORSZÁG KÖZVÉLEMÉNYÉT!!

  Tisztelt Menyhért Péter! Az Önök csalás és egyéb bűncselekmények elkövetését feltáró munkája egyedülálló, és ha sikerülne (reméljük, hogy sikerülni is fog!) az hozná el az igazi társadalmi békét. Teljesen igaza van, és ha jogállamban élnénk, akkor a bűncselekmény kimondatása után az adósoknak nem csak kártalanítás járna (ptk alapon) hanem kártérítés is, mert bűncselekménnyel okozták a kárt!!
  Az MNB felügyelőbizottság tagja, pénzügyi szakértője varga István szintén kimondja, hogy ez csalás volt. Az összes fellelhető anyagban, ahol nyilatkozik. Reméljük ezek az emberek sem változtatják meg szakvéleményüket, ha kenyértörésre kerül sor.

  A polgári perek elvileg tényleg csak ez után kéne, hogy jöjjenek, de amíg a bűncselekmény tényét nem fogadják el hivatalosan, mert ugye ez a cél. De addig az adósok másban nem bízhatnak, mert sem a rendőrség, sem a közjegyzők nem csinálnak semmit, fejük a homokban……a végrehajtók pedig nem tétlenkednek.

  Ha jogállamban élnénk, akkor a banknak felróható lehetetlenülés miatt az adósok minden további cselekmény nélkül szabadulhatnának a további fizetési kötelezettség alól… de sajnos ez már nem jogállam, amit az is bizonyít, hogy a kilakoltatási moratórium helyett azonnali végrehajtási moratóriumot kellett volna bevezetni. Így az adósokat továbbra is zaklatják ingatlanuk elvételével fenyegetve a végrehajtók, és követelik a hasraütésszerűen rabolható- mára a Kuria által is tisztességtelennek mondott tételek miatt nem is pontos tartozás alapján, – az adósokat amíg lehet. Keselyűk, hiénák és Hullarablók. Az, hogy a kormány mit kommunikál és mi lesz a jogszabályban végül, az eddigiek és a bankszter haverjaik befolyása ismeretében nem sok jóval kecsegtet. Jelenleg az látszik, hogy mint egy – versenyfutás – lihegve próbálnak minden törvényes utat lezárni az adósok elől, szokás szerint ennek ellenkezőjét kommunikálva, hogy majd megszakadnak az adósok megmentésébe.
  Nagyon remélem, hogy amikor pótmagánvádlóként megindítják a pert, olyan bíróval találkoznak, aki szakmailag becsületes és korrekt. Szegény bíró, majd felkötheti a gatyaszárat….Ha törvényesen és a valóságnak megfelelően ejár el, akkor a DAC és minden hiteles győzni fog. Ehhez biztosan nagy segítséget jelentene, ha az anyagokat megküldenék a lengyel, izlandi, horvát miniszterelnöknek, kérve hogy felügyelje csak a törvényességet egy nemzetközi bizottság, így ppetike kezét is figyelhetnék, mint Rodolfóét……! Merthogy ha még Európában értik, hogy mi ez az eégsz, akkor talán ők azok. A többiek még nem is hallottak arról, hogy ilyen hitel van, vagy azt hiszik, az adósok kaptak devizát…. Valahol olvastam, hogy más országokban Wc-PAPÍR (néha használt:) tekercseket szoktak elhelyezni olyan intérmények elé, amik működésével nem elégedettek a “ZEMBEREK “.. ezekre ráírták, hogy mily törvényeket szegtek meg, és mi lenne az elvárás Lehet, hogy ilyen tájékoztató anyagokat kellene biztosítani a tájékozatlan parlamenti képiselőknek és intézményeknek is akik mindig mindet félre értenek? :))

  ↑ LinkVálasz
 4. Menyhért Péter

  Kedves barátaim!
  A DAC csoport a 2013 július 2-i feljelentésem óta folytat harcot a korrupt, szabotáló poltpéteri ügyészek ellen. Mi nem csak beszélünk csalásról, hanem baki dokumentumokkal bizonyítjuk is a szerződésen kívüli egységes csalást. A VÁD TANÚJA esetünkben a Kúria jogegységi tanácsa lesz, mert a két határozatuk tökéletesen alátámasztja a mi vádpontjainkat! Minket nem érdekel s semmisségi maszatolás, mert a hatályos magyar jogszabályok alapján MA EGYETLEN DEVIZA ALAPÚ JOGÜGYLET SEM ÉRVÉNYES!!!
  Bizonyítékaink alapján a mai napig nem készült EGYETLEN TÖRVÉNYES VÉGREHAJTÁS SEM, mert a közokiratok és más végrehajtást elrendelő határozatok a valósággal szemben, egyoldalú banki érdekeket, képviselő hamis anyagon alapulnak!
  Mi itt már nem csupán “adósokért”, hanem a magyar jogállamiságért, a jogbiztonságért harcolunk! Mindenki, bármikor csatlakozhat egyénileg, vagy közösségével együtt is a Közösségi Feljelentéshez! Ha szervezetek csatlakoznak, úgy a DAC csoport és a Radikális Bankellenes csoport – mint a jelenlegi aláírók szervezetei – mellé kerülne az újonnan aláíró szervezet is. A szervezettől mi csupán azt kérnénk, hogy a tagjai adatait továbbra is ő kezelje, és az aláírók nyilvános adatait küldje el nekem egy excel fájlban. Végül is egy működő korrekt feljelentéshez állni dicsőség mindenkinek. :)

  ↑ LinkVálasz
 5. Menyhért Péter

  kedves Ágnes! Csatlakozz a Közösségi Feljelentés 300-as táborához! Garantáltan eredményesebb leszel,mint egyedül.

  ↑ LinkVálasz
 6. A KÚRIA SZÁNDÉKOSAN FÉLREVEZETTE MAGYARORSZÁG KÖZVÉLEMÉNYÉT!!

  A jelenlegi törvény a devizahitelesek megmentésére= egy törvény a BANKOK MEGMENTÉSÉRE!!! Tisztelt honfitársaink!! Most akarják, törvényhozás útján iszonyat gyorsan, kapkodva- a médiát felhasználva, és az adósokat ismét totál hülyére véve – aljas szemét, hazug módon- törvénybe iktatni, hogy a lopott disznó (a farkát és a fülét kivéve-Tilk László Géza után szabadon) a bankoknál maradjon. Mikozben nagy csinnadrattával a rosszarcú felcsuti rém, Kásler Árpád erdeményeit kihasználva (hiába próbálták elinzézni azt az embert) az ország megmentőjeként tetszeleg, valójában az adósok törvénytelen kirablásának törvénybe iktatásához asszisztál!!!

  Aki azt mondja, hogy a semmisség rossz az adósnak, az mind a magyar politikai-bankszter maffia szerekerét tolja!!! A semmisséggel nem járna vissza több, mint amit a szerencsétlen adósok kölcsönbe kaptak, forintként!!!! No ezt ezt a tényt akarja a maffia a joghoz nem értő kikészített emberek elől eldugni, félrevezetni!! Ennek ellenkező híresztelésével próbáják elérni, hogy a sok átvert a lopott morzsák visszaszolgáltatásával megelégedjen!! A bizonyíték arra, hogy a jelenlegi kormány a bankok bábuja, hogy minden értelmes kezdeményezést: tényfeltáró bizottság létrehozását megvétóztak!!! MIIÉRT IS??
  MERT KIDERÜLNE, HOGY SEM CHF, SEM FORINT NEM VOLT!! CSAK A 2% tartalékrátára kihelyezett virtuális számlapénz!!! A devizathitelES RABSZOLGÁK MA magyarországon VIRTUÁLIS FRANKOT GYÁRTANAK A BANKOKNAK, azaz frankot hamisítanaK!!!!!!!!. Ez azt jelenti, hogy a semmi számlapénzért, mindig az aktuális árfolyamon forintban megfiztetve, de CHF-et fizetnek vissza!!! MA a 21. században, magyarországon!!! Ezért akardályozzák a bűnözők a büntetőeljárás megindítását!!!!
  Mekkora biznisz ez!! És kozben sírnak, hogy így veszteség, meg úgy veszteség….nekik az elmaradt haszon számít veszteségnek emberek, nem úgy mint a devizaadósnak, hogy az utoló fillérjét is erőszakkal elszedik tőlük!
  A kúria bírái vagy meg vannak félemlítve, vagy iszonyatosan kontárok. (Kb, mint ha egy matektanár nem tudná, hogy 2X5 mennyi). Vagy pedig benne vannak nyakig……vajon melyik esetben jár számukra kegyelem??? Ilyen emberek lehetnek EZEK a kúriai tagok?? Emberek ezek? Ilyen szntű a jogi oktatás Magyarországon?
  A KÚRIÁNAK, CSAK A KÖZJOGI CÍMÉT HASZNÁLJÁK FEL ARRA, HOGY FÉLREVEZESSE EZ A SÓHIVATAL A JOGHOZ NEM ÉRTŐ TŐMEGEKET!!! MILYEN ORSZÁG EZ?? HOL VANNAK A JOGI KAROK DÉKÁNJAI, MIÉRT NEM TILTAKOZNAK?? hOL VANNAK A JOGHALLGATÓK, LEENDŐ JOGÁSZOK??

  A KÚRIA A KORRUPT BANKÁROK ÉS POLITIKUSOK JOGI FÉLREVEZETŐ TESTÜLETE, KÖZPÉNZEN!!!
  ÉS AZ EMBEREK, JAJ AZ EMBEREK MÉG MINDIG NEM ÉRTIK. A történelem során ebből a helyzetből békés kiút már nem volt….MODERN KORI RABSZOLGASÁG, EMBERI JOGOK SÁRBA TIPRÁSA, JOGTALAN KIFOSZTÁS, MEGALÁZÁS, ÉS MOST JÖN MAJD A FAL…

  ↑ LinkVálasz
 7. AZ ADÓSOK KÁRÁRA CSAL A KÚRIA, TISZTESSÉGTELENÜL SZÁNDÉKOSAN!!!

  Papp Péter kérdései a Kúriához
  2014.06.29

  Tisztelt Kúria!

  Nagy várakozás előzte meg a 2/2014 PJE-t. Ha jól tudom, – de javítsanak ki ha tévedek – a Kúriának “csak” jogértelmező szerepe van, s nem alkothat új szabályokat. Szeretném feltenni az alábbi kérdéseket:

  – Ha egy feltétel (árfolyamrés) egy szerződésben tisztességtelen és egyébként ennek a költségnek elhallgatása a szerződés teljes semmisségét okozza, miért kell először a “tisztességtelenségét” vizsgálni, mielőtt betöltené a szerződés megsemmisítő hatását? Van-e olyan jogszabály, hogy először kell a tisztességtelenséget vizsgálni, s utána csak a teljes semmisségi okot? Ha van, kérem írják meg nekem, hogy megnyugodjak, hogy a Tisztelt Kúria továbbra is elkötelezett a jogszabályok pontos betartása iránt.

  – Ha egy nem tisztességtelen költséget felejtenek ki a pénzintézetek a kölcsönszerződésből, az továbbra is teljes semmisséget jelent-e?

  – Miért gondolta azt a Kúria, hogy a teljes semmisség nem hasznos az ügyfelek jelentős részének a 6/2013 PJE-ben, hiszen ez esetben jelentősen csökken (legalább a felére) a tartozása az átvert ügyfeleknek, sok esetben pedig már túlfizetése van, így a fogyasztóval szerződő prudensnek nem mondható ám mindenképpen tisztességtelen szolgáltató tartozik?

  Köszönöm megtisztelő gyors válaszukat!

  Tisztelettel és üdvözlettel:

  Papp Péter

  Hiteles Érdekvédő

  2014. június 26.

  ↑ LinkVálasz
 8. D.Ágnes

  A Kúria döntése csak félmegoldás, amire a kormány T/465 sz. törvényjavaslata maga a bűncselekmények eltussolásának sajátos magyar eszközrendszere, ami csak arra jó, hogy hülyítsen bennünket. Én három éve perben állok az UniCredit Bankkal, de a döntést halogatták a Törvényszéken. Már két bírót is elhasználtam, de nem tudtak lerázni. Most éppen azzal jönnek, hogy nincs jogi képviselőm, ezért nem képviselhetem az ügyet egymagam. (A családom nevében) Aljas dolog, hogy a törvényjavaslat nem a szerződéskötés időpontját jelöli meg az elszámolásra, így több milliót vesznek ki a zsebünkből. Büntető feljelentéseimet kétszer visszadobták, mondván, hogy a bank “teljesen tisztességes”, most jelentettem fel az UniCredit Bankot- csalás, megtévesztés, uzsorakamat- harmadszor. Mi lesz ennek a vége? Kötél…? …de kinek a nyakán lógjon..?

  ↑ LinkVálasz
 9. Menyhért Péter

  Kedves barátaim! Tudjátok,olyan szépen hangzik, hogy el kell zavarni a kormányt, meg hogy újakat kellene választani. Aztán felébredünk,és a kezünk a bilibe…. n csóró kisember csak arra vagyok képes, hogy mindenféle módon mindenkinek hirdeted: ÁLLJ KI MAGADÉRT ÉS A CSALÁDODÉRT! NE TŰRD EL, HOGY HOLMI “NAGY EMBEREK” idióta szavazógépnek nézzenek, aki négy évenként csak 5 percre ember! Mindenkinek tudnia kell, hogy Ő A SZAVAZÓ; Ő AZ ADÓFIZETŐ, ÉS Ő TARTJA EL AZT A SOK INGYENÉLŐT. Ha mindenki minden tőle elvárhatót és tellhetőt megtesz magáért, az igazáért, és nem a sült galambot várja, akkor majd többen leszünk. Most a 1,3 millió devizahiteles szerződésre vagyunk max 7-8 ezren, aki polgári perben áll, és cca 300-an, aki büntető feljelentést tett. ez akárhogy is számolom NINCS 1 % tiltakozó!!
  Egy százalék támogatással mit lehet nyerni? Egy barackot a buksinkra. :)
  És nem az ostoba “összefogás” szlogen hiányzik, hanem a józan paraszti ész, és a TETT.

  ↑ LinkVálasz
 10. orban viktor,kosa lajos

  Csatlakozok az elottemszolohoz.
  A kormanyt es a kepviseloket el kell zavarni a francba.
  Fuggetlen szakertoi kormanyt kell kijelolni utana uj valasztasokat kiirni.
  Szigoru kriterium,hogy csak azok szavazhassanak akik Magyarorszagon elnek dolgoznak,adoznak valamint allando magyarorszagi lakcimmel rendelkeznek.
  Paks II-t es a deviza sot az egesz hitel katyvaszt felul kell vizsgalni.
  Addig amig a nep csak ker. Mert a mindent elsopro nepharag elol nem lesz menekves.

  ↑ LinkVálasz
 11. Sumák hazug kormány és Bankkartell

  Micsoda szemét duma, hogy a devizahitelesek nem járhatnak jobban, mint a forinthitelesek! PONT AZÉRT NEM VETTEK FEL ANNO FORINTHITELT MERT ANNAK TÚL MAGAS VOLT A KAMATA, KÖSZÖNHETŐEN AZ AKKORI POLITIKAI PÁRTOK ÉS A JEGYBANK SZÁNDÉKOS MAGATARTÁSÁNAK!!! DIREKT EMELTÉK FEL, HOGY MINDENKI BESÉTÁLJON A DEVIZA CSAPDÁBA!! SENKI NE PRÓBÁLJA EZT BEMAGYARÁZNI! A DEVIZAHTEL SZERZŐDÉSEK SEMMISEK ÉS KÉSZ!!!! BŰNCSELEKMÉNY AZ ALAPJA, AZ ELKÖVETÉSI MÓDJA ÉS A MOTIVÁCIÓJA IS, AZ IS VOLT MINDIG! A mostani kormány nyelve pedig igen kurva barna, mert évek óta a BANKOK SEGGÉBEN TARTJA, A BANKOK ŐKET PÉNZELIK!! GUSZTUSTALAN HATALOMBITORLÓ HAZAÁRULÓK!! SENKI NEM TESZI A DOGÁT AKINEK KÉNE!! A magyar tövények mindegyike kimondja, mit kell tenni. Simán bennük a megoldás, a btk-baN és ptk-ban IS. Minden egyéb törvényalkotás a valóság szabotálására és a bűnöző bank-és politikus kartell védelmét szolgálja.
  NEHOGY KIDERÜLJÖN, HOGY LEGLÁBB SZÁZFÉLEKÉPPEN LÁTSZIK A CSALÁS, MEGTÉVESZTÉS, MINŐSÍTETT ESETE!

  Ha rajtuk múlna, törvényt hoznának arról is hogy a szamár az egy ló, DE INKÁBB EGY KECSKE, ha a kormányredelet azt mondja. Mert náluk a jogalkotás joga. De kik ezek?? Ebből látszik, hogy a jogalkotás és alkalmazás szart sem ér, ha szaremberek kezébe kerül.

  KELLENE VÁLASZTANI EGY MÁSIK, SZAKÉRTŐI KORMÁNYT, FÜGGETLEN VÁLASZTÁSOKAT SZERVEZNI ÉS MAJD MEGLÁTJUK HÁNYAN TÁMOGATNÁK A JELENLEGI FOSTALICSKA, HAZUG, TOLVAJ, CSALÓ CSÜRHÉT!!!!! AKIK EGY MÁSIK ÁLLAM (ROMÁNIA) POLGÁRAINAK SZAVAZATAI KÖZPÉNZEN MEGVÁSÁRLÁSÁVAL (ÁLLAMPOLGÁRSÁG) VÁLASZTÁSI CSALÁSSAL BITOROLJÁK A HATALMAT!!!

  Válasszunk egy szakértői, független kormányt, ez meg mehet a francba élén ezzel az ország szégyene szélhámossal. Az új kormány első dolga lehetne a régi tagjait bevágni a csurmába és életfogytiglanig elítélni őket, életük végéig kényszermunka mellett!!! A polt péter nevű is csak bitorolja a helyet, maga az akadálya minden komolyabb bűncselekmény felfedésének!!! Aljas szemetek mind!!

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE