Ez-az-amaz, Kiemelt

Lázár János és 2 milla

|

Az Origó megszellőztette, hogy drágán szeret utazni közpénzen a csúcsminiszterré avanzsált államtitkár. Akkor inkább visszafizetett 2 millió forintot, hogy ne derüljön ki, kivel hozta össze a drága londoni szállodaszámlákat.

Az Origó főszerkesztőjét annak a rendje és módja szerint kirúgták, melyhez Lázárnak – mint azt ő maga is elmondta semmi köze nem volt. Az ügyet pedig igyekeztek agyonhallgatni.2 milla

Aztán megjelent, hogy az egyik kísérő Sonkodi Balázs volt, aki a Miniszterelnökségen dolgozik politikai tanácsadóként. A másik Perényi Zsigmond volt, aki a Lázár János által felügyelt Magyar Holokauszt 2014 Emlékbizottság titkáraként dolgozik. Azt nem tudni, hogy a három, összesen kétmillió forintos költséggel járó utazás közül melyiken vett részt Sonkodi, és melyiken Perényi, de az most már biztos, hogy a többi hasonló kiküldetéshez képest ezeken az utakon nem titkosszolgálati kísérői voltak Lázárnak.

Most Széles Gábor jóvoltából kiderült, hogy a két kísérő Demcsák Zsuzsának álcázta magát. Így már érhető, hogy miért volt olyan sietős visszafizetni a pénzt. Demcsák 007 Zsuzsa pedig jól ért a titkos szolgálatokhoz is. Teljesen hihető történet.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE