Ez-az-amaz, Kiemelt

Megvan, ki lopta el Orbán Ráhel mobilját

|

Orbán Ráhel telefontokjánál sokkal jobban érdekel minket, hogy a magyar nemzeti vagyon megmaradt részein kiknek a DNS-ét lehet kimutatni.

Tisztelt belügyminiszter úr! Mélyen tisztelt legfőbb ügyész úr! Vallomást kívánok tenni. Én voltam. Én loptam el Orbán Ráhel telefonját. Az én és még legalább két millió éhező magyar DNS nyoma van ennek a telefonnak a lakodalomban maradt tokján. Az én és az ő nyáluk cseppent rá, amikor szájtátva bámultuk a hideg-, meleg tálakat, a csodás ruhakölteményeket, a szép és gazdag és így nyilván okos nemzettársainkat, akik miniszterelnök urunk vejének birtokán visszafogottan, de jó étvággyal falatoztak és gondtalanul mulatoztak miniszterelnök úr leánya, a szépséges Ráhel lakodalmán.mobil

Pintér belügyminiszter úr parancsára – a józan takarékosság szellemében -, nem milliónyi, hanem csak 60 DNS mintát gyűjtöttek be összehasonlítandó a tokon lévő egyikkel. Azt is csak a lakodalom ártatlan szolganépétől, pedig joggal vegzálhatták volna sok milliónyi jóllakásra vágyó magyar ember nyálát is, hiszen az enyémmel együtt ott éktelenkednek kis megszáradt harmatcseppekként Orbán Ráhel mobiltelefonja tokján.

A sok milliónyi szürke kisember, aki nem kapott meghívót sem miniszerelnök urunk-, sem a jog-, sem az igazság-, még kevésbé a bőség asztalához a DNS-ével jelölte meg Orbán Ráhel telefontokját. Azt üzenve ezzel miniszterelnök úrnak, hogy mi, apáink, nagyapáink, és azok apái, nagyapái genetikai kódjait megörökölt utódai, tudni akarjuk az igazságot. És pedig nem csak Orbán Ráhel mobiltelefonjáról, de a miniszterelnök úr számtalan jószágáról, a miniszterelnök úr rokonainak, barátainak és elvtársainak a jószágairól is. Orbán Ráhel telefontokjánál sokkal jobban érdekel minket, hogy a magyar nemzeti vagyon nagyobb alkotó elemeinek megmaradt részein kiknek a DNS-ét lehet kimutatni.

Be kell vallanom azt is, hogy egyáltalán nem anyagi előnyszerzésből, vagy azért loptam el Orbán Ráhel telefonját, hogy megtudjam kivel szokott beszélgetni, milyen SMS-eket kap és milyen csengőhangokat használ, hanem azért, hogy megvizsgáljuk kiknek a DNS-e van rajta. A prekoncepció az, hogy azon a telefonon Orbán Ráhel génlenyomata mellet ott lesz egy hasonló is, mégpedig Orbán Viktor DNS-e, továbbá még jó néhány ismert politikai személyiség, feledékeny vagyonbevalló, gazdag gáz- és vízszerelők, nemzetközi szélhámosok, sőt ennél is rosszabbak, parlamenti képviselők, vagy tiszteletbeli konzulok genomjai is. Mivel még nem érkezett meg a vizsgálat eredménye, így arról egyelőre nem tudok részletesen és hitelesen beszámolni.

Ezzel szemben sikerült számos egyéb és értékesebb jószágot alapos genetikai vizsgálatnak alávetni. Ennek eddig összegzett eredménye szerint a rendszerváltás után született magyar nagytőke és annak vagyontárgyai, jószágai jellemzően hasonló genetikai szennyezettséget mutatnak. Ezek pontos tanulmányozása nyomán arra a következtetésre jutottunk a Gépnarancsnál dolgozó munkatársaimmal, hogy az elmúlt 25 évben felhalmozott javak jelentős része genetikailag egy szűk körhöz köthető.

Nagy általánosítással azt lehet mondani, hogy valamennyiben megtalálhatók Orbán Viktor miniszerelnök úr és Simicska Lajos DNS-ének nyomai. Ezt úgy lehet elképzelni, mintha ők ketten lennének a rendszerváltás utáni magyar oligarchák genetikai ősei. Egy mellékágon azért becsatlakozik hozzájuk – a teljesség igénye nélkül -, Kaya Ibrahim és Josip Tot, Puch László, Veress János, vagy Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon is, de ezeknek az egzotikusnak tekinthető szálaknak csak rövid távú, bár nem lebecsülendő jelentősége volt a későbbi génállomány kialakulására.

Ahogy említettem, a legkarakterisztikusabb genetikai lenyomatot Orbán és családja, valamint Simicska Lajos hagyta maga után az elmúlt 25 évben. Nem szabad azonban megfeledkezni Lázár János igen értékes génállományáról sem, melyet továbbadott fiúgyermekének, aki már most felbecsülhetetlen értéket képvisel, hiszen – ahogy maga Lázár mondta -, mindenki annyit ér, amennyije van. A kis Lázárnak ma még csak apukája van, de az viszont a nagy Lázár maga. Az pedig közismert, mekkora érték is a nemzet számára Lázár János, aki egymaga elintézte, hogy Magyarországon felnő egy olyan láncdohányos nemzedék, amely 18 éves koráig nem látott dohányboltot belülről.

Jelentős genetikai elágazások még: az örökmozgó és Brüsszel mellett a gravitáció ellen is békeharcot indító Széles Gábor, a Skálakópéból nagytőkésé cseperedett Demján Sándor, vagy a még náluk is dominánsabb, saját magát OTP kisrészvényesből az ország leggazdagabb polgárává és az MLSZ elnökévé építő Csányi Sándor, vagy a nemzeti együttműködés rendszerének Harry Houdinije született Hernádi Zsolt magyar származású amerikai illuzionista és bűvész, aki minden idők legnagyobb szabaduló és a modern kor egyik legnagyobb előadóművésze, akit akkor sem kap el, az Interpol, ha nyugodtan sétál az utcán, majd a kormányfővel ebédel, és aki azt is be tudja mesélni Magyarország közismerten pártatlan és a törvényt könyörtelenül alkalmazó legfőbb ügyészének, Polt Péternek, hogy nem adott csúszópénzt a horvát kormányfőnek az INA megszerzéséért, pedig a horvát kormányfő azért ül a börtönben, mert elfogadta tőle.

Lázár áskálódása ellenére még mindig a legvirulensebb Csányi, de feltartóztathatatlanul nyomul Simicska Lajos. Utóbbi előretörését a genetika tudománya „kakukk tojás effektusnak” nevezi. Azon belül is az állami kakukk alfajának. Ezt az jellemzi, hogy – mint a kakukk -, idegen fészekbe rakja saját tojásait. Az abból kikelt fiókák aztán kilökik a többi fiókát a fészekből. Végül az anyamadár, ebben az esetben a magyar állam már csak a Simicska-kakukkot táplálja, mégpedig sokszoros bőséggel, hiszen nem maradtak vetélytársai.

Arra készültünk, hogy összeállítjuk azon vagyontárgyak kimerítő leltárát, amelyeken megtalálhatjuk a magyar rendszerváltás, így tehát nem csak a Fidesz és holdudvara genetikai nyomait, de mivel azt tapasztaltuk, hogy nincs olyan jelentős magyar vagyon, amelyen ne lennének kisebb nagyobb mértékben jelen az említett DNS-ek, az egyszerűség kedvéért inkább azoknak a vagyonoknak a listázásába kezdtünk, amelyeken nem fordulnak elő a rendszerváltás idejéből származó genetikai nyomok. Eddig ilyenre még nem bukkantunk, de amint megleljük az elsőt, azonnal külön írásba tájékoztatjuk a kedves olvasót. Addig is mindenki vigyázzon a DNS-ére, az nehogy rossz társaságba keveredjen. Mert ahogy a nemzeti bölcsesség tartja: aki korpa közé keveredik, annak begyűjtik a disznók a DNS-ét.

Zsebesi Zsolt

http://gepnarancs.hu/2014/05/megvan-ki-lopta-el-orban-rahel-mobiljat/

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE